;

Vrijetijd spelers

Showing 1-8 of 16 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -43%
  Victor Squashbal Dubbelgeel
  Speciale prijs € 2,25 Normale prijs € 3,95
  Victor squashbal dubbele gele stip. Squashbal voor de wedstrijdspeler. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 2. -43%
  Victor Squashbal Geel
  Speciale prijs € 2,25 Normale prijs € 3,95
  Victor squashbal gele stip. Squashbal voor de gevorderde speler. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 3. -43%
  Victor Squashbal Rood
  Speciale prijs € 2,25 Normale prijs € 3,95
  Victor squashbal rode stip. Prima squashbal om mee te trainen. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 4. -26%
  Dunlop Squashball Competition
  Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 4,00

  Dit is de #1 keuze voor competitiespelers op normaal niveau. Ook deze bal is zwart van kleur maar heeft maar een enkele gele stip. Ook de Competition moet warm worden gespeeld voor optimale prestaties. De Competition heeft dezelfde afmeting dan de Pro. De hang time echter is 10% langer. Daardoor heeft de gevorderde speler iets meer tijd om de bal te spelen. De Pro wordt gebruikt bij alle landelijke competities op normaal niveau.

 5. -26%
  Dunlop Squashball Progress
  Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 4,00
  Dit is de #1 keuze voor training en recreatief gebruik. Ook deze bal is zwart van kleur maar heeft dan een enkele rode stip. De Progress mag warm worden gespeeld maar dat hoeft niet perse. De bal is 6% groter dan de Pro en de Competition en heeft een 20% langere hang time. Dat betekent nog meer tijd om de bal te spelen. De Progress is de meest gebruikte bal voor training en recreatie.
 6. -47%
  Dunlop Squashball Pro (3 in Tube)
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 15,00
  Dit is de #1 keuze voor de wedstrijdspeler op het hoogste niveau. De bal is zwart van kleur en heeft twee gele stippen. De bal moet warm worden gespeeld zodat hij optimaal presteert. Dus eerst inspelen. Vergelijk het met het opwarmen van de (vaak Dunlop) banden bij de Formule 1. De bal heeft een gewicht van 24 gram en een diameter van 40 mm. Dit is de standaard. De Pro heeft als wedstrijdbal ook de laagste stuit en de laagste hang time. De Pro is de bal voor de grote nationale en internationale toernooien en voor competities op het hoogste niveau.
 7. -43%
  Wilson squashbal rode stip (3X)
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 13,95
  Premium squashballen van Wilson met een rode stip, de meest gebruikte bal voor training en recreatie.
 8. -31%
  Dunlop Squashballen Starterset
  Speciale prijs € 8,25 Normale prijs € 12,00
  Ideale set voor de beginnende squasher die nog niet weet welke "beginnersbal" het beste bij haar of hem past. De set bestaat uit de INTRO (blauwe stip), de PROGRESS (rode stip) en de COMPETITION (gele stip) bal van Dunlop.

Showing 1-8 of 16 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren