;

Hulp nodig? bel +31 (0) 475 202.150

Dunlop Squashball Pro 12x

Special Price € 37,50 Regular Price € 60,00
Op voorraad
SKU
Dunlop Squashball Pro 12x

Dit is de #1 keuze voor de wedstrijdspeler op het hoogste niveau. De bal is zwart van kleur en heeft twee gele stippen. De bal moet warm worden gespeeld zodat hij optimaal presteert. Dus eerst inspelen. Vergelijk het met het opwarmen van de (vaak Dunlop) banden bij de Formule 1. 

Verzenden: normaal binnen 1-2 werkdagen

Dit is de #1 keuze voor de wedstrijdspeler op het hoogste niveau. De bal is zwart van kleur en heeft twee gele stippen. De bal moet warm worden gespeeld zodat hij optimaal presteert. Dus eerst inspelen. Vergelijk het met het opwarmen van de (vaak Dunlop) banden bij de Formule 1. De bal heeft een gewicht van 24 gram en een diameter van 40 mm. Dit is de standaard. De Pro heeft als wedstrijdbal ook de laagste stuit en de laagste hang time. De Pro is de bal voor de grote nationale en internationale toernooien en voor competities op het hoogste niveau.

 

Dunlop squashbal

 

Dunlop heeft een breed scala aan squashballen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Hier is een korte vergelijking van de meest populaire Dunlop squashballen:

  • Dunlop Pro: De Dunlop Pro is de officiële bal van de PSA World Tour. Het is een langzaam stuitende bal die veel controle biedt. Het is de beste keuze voor gevorderde spelers.
  • Dunlop Competition: De Dunlop Competition is een iets sneller stuitende bal dan de Pro. Het is een goede keuze voor spelers die op zoek zijn naar een beetje meer power.
  • Dunlop Progress: De Dunlop Progress is een sneller stuitende bal dan de Competition. Het is een goede keuze voor beginners en recreatieve spelers.
  • Dunlop Intro: De Dunlop Intro is de meest langzaam stuitende bal van Dunlop. Het is een goede keuze voor zeer jonge spelers of spelers die net beginnen met squash.

Het is belangrijk om de juiste squashbal te kiezen voor je niveau van vaardigheden en speelstijl. Als je een beginner bent, is het raadzaam om met een langzaam stuitende bal te beginnen. Zodra je je vaardigheden hebt ontwikkeld, kun je overstappen op een sneller stuitende bal.

Meer informatie
gtin 5013317211088
mpn 700108
 
Verzendkostenvrij
vanaf 50 euro
 
Geen gedoe retour
To Top
WhatsApp Chat WhatsApp Chat