;

Salming

Salming

Showing 1-8 of 14 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -35%
  Dunlop Vibration Dampener
  Speciale prijs € 2,75 Normale prijs € 4,25

  De Dunlop Vibration Dampener is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot.

 2. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 3. -16%
  Salming Forza Salming Forza
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 89,00
  De nieuwe Salming Forza is het instapmodel van dit Zweedse merk. Het racket kent een prima prijs-kwaliteitverhouding en door het iets hogere framegewicht en de head-heavy balans ben je direct in staat om een harde bal te slaan. Het racket is zodoende zeer geschikt voor de beginnende en recreatieve squasher.
 4. -15%
  Salming Cannone Salming Cannone
  Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 99,95
  De nieuwe Salming Cannone is het instapmodel van de Cannone serie. Het racket heeft een relatief laag gewicht en kent een prima prijs-kwaliteitverhouding. De "even" balans en het druppelvormige blad zorgen voor maximale controle en power.
 5. -39%
  Salming Forza Pro Aero Vectran (Alison Waters)
  Speciale prijs € 99,95 Normale prijs € 164,95
 6. -20%
  Salming Forza Pro Salming Forza Pro
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 149,95

  De Forza Pro is een bestseller van Salming, heeft een lichtgewicht frame en is optimaal uitgebalanceerd. Het druppelvormige blad met extra lange lengtesnaren zorgt voor een trampoline effect op de bal waardoor je met veel power en controle in staat bent om vanaf de T het spel te domineren.

 7. -20%
  Salming Cannone Powerlite Salming Cannone Powerlite
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 149,95
  De Salming Cannone Powerlite is met zijn aerodynamisch druppelvormig blad het racket in de Cannone serie met de meeste power. Salming heeft in het racket tweemaal zoveel Vectran gebruikt als in de andere rackets uit de Cannone serie waardoor het trillingen beter opvangt en uitermate sterk is.
 8. -22%
  Salming Fusione Feather Salming Fusione Feather
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 152,95
  Optimaal gebalanceerd voor het perfecte balgevoel. De nieuwe Fusione Feather is 5% lichter dan zijn voorganger en biedt door het aerodynamische frame met brug de maximale controle voor snelle ballen.

Showing 1-8 of 14 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren