;

Salming

Salming

Showing 1-8 of 11 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 2. -16%
  Salming Forza Salming Forza
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 89,00
  De nieuwe Salming Forza is het instapmodel van dit Zweedse merk. Het racket kent een prima prijs-kwaliteitverhouding en door het iets hogere framegewicht en de head-heavy balans ben je direct in staat om een harde bal te slaan. Het racket is zodoende zeer geschikt voor de beginnende en recreatieve squasher.
 3. -15%
  Salming Cannone Salming Cannone
  Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 99,95
  De nieuwe Salming Cannone is het instapmodel van de Cannone serie. Het racket heeft een relatief laag gewicht en kent een prima prijs-kwaliteitverhouding. De "even" balans en het druppelvormige blad zorgen voor maximale controle en power.
 4. -20%
  Salming Cannone Powerlite
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 149,95
  De Salming Cannone Powerlite is met zijn aerodynamisch druppelvormig blad het racket in de Cannone serie met de meeste power. Salming heeft in het racket tweemaal zoveel Vectran gebruikt als in de andere rackets uit de Cannone serie waardoor het trillingen beter opvangt en uitermate sterk is.
 5. Niet op voorraad
  Salming Fusione Feather Salming Fusione Feather
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 152,95
  Optimaal gebalanceerd voor het perfecte balgevoel. De nieuwe Fusione Feather is 5% lichter dan zijn voorganger en biedt door het aerodynamische frame met brug de maximale controle voor snelle ballen.
 6. -20%
  Salming Powerray squashracket Salming Powerray squashracket
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 149,95
  De Salming Powerray is een gloednieuw model van dit merk. Het zeer lichte frame van carbon met vectran vezels in combinatie met het snarenpatroon zorgen voor veel power en controle. Volgens Salming ben je met dit racket, mede door de nieuwe Salming Lava snaar, gemaakt van DuPont en Nomex-materiaal, onverslaanbaar op de baan.
 7. -22%
  Salming Grit Feather Salming Grit Feather
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 152,95
  De nieuwe Salming Grit Feather staat voor power zonder trillingen. Het geïntegreerde Pure Strike-systeem biedt spanningscompensatie van de lengtesnaren in het blad. Het druppelvormige frame zorgt voor uitstekende krachtoverbrenging en controle.
 8. -22%
  Salming Grit Powerlite Salming Grit Powerlite
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 152,95

  De nieuwe Salming Grit Powerlite staat voor power zonder trillingen. Het geïntegreerde Pure Strike-systeem biedt spanningscompensatie van de lengtesnaren in het blad. Het druppelvormige frame zorgt voor uitstekende krachtoverbrenging en controle. De Grit Powerlite biedt het meeste vermogen van onze twee rackets in het Grit-assortiment.

Showing 1-8 of 11 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren