;

Salming

Salming

5 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -29%
  Dunlop Vibration Dampener
  Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,25

  De Dunlop Vibration Dampener is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot.

 2. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 3. -39%
  Ashaway Grippowder
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 12,95
  Ashaway grippowder is de oplossing voor squashers met erge zweethanden. Het poeder houdt je handpalm droog waardoor je grip optimaal blijft.
 4. -16%
  Salming Forza Salming Forza
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 89,00
  De nieuwe Salming Forza is het instapmodel van dit Zweedse merk. Het racket kent een prima prijs-kwaliteitverhouding en door het iets hogere framegewicht en de head-heavy balans ben je direct in staat om een harde bal te slaan. Het racket is zodoende zeer geschikt voor de beginnende en recreatieve squasher.
 5. -20%
  Salming Fusione Powerlite
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 149,95

  De Salming Fusione Powerlite is de opvolger van de Salming Fusione Pro, maar is 6% lichter. Het aerodynamische frame met brug biedt uitstekende eigenschappen. Het gewicht van slechts 125 gram in combinatie met de "even" balans zorgen ervoor dat het racket maximale power en controle biedt.

5 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren