;

Tecnifibre

Tecnifibre

Showing 1-8 of 20 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -35%
  Dunlop Vibration Dampener
  Speciale prijs € 2,75 Normale prijs € 4,25

  De Dunlop Vibration Dampener is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot.

 2. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 3. -26%
  Tecnifibre Black Edition
  Speciale prijs € 31,95 Normale prijs € 42,95

  De Tecnifibre Black Edition is een prima racket voor de beginnende squasher. Omdat het frame is gemaakt van versterkt graphite ligt het racket gemakkelijk in de hand en kan men er gemakkelijk mee spelen.

 4. -38%
  Tecnifibre Suprem Blast
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 79,95
  Ontworpen met een zwaarder, 160 grams head light, frame is dit een racket voor de "power hitters" onder de squashers. Het racket beschikt over nieuwe technologieën zoals Basaltex Triaxial en Ellipsis Sharp Design waardoor het racket wendbaarder is en sneller reageert. Basaltex is in drie richtingen geweven om de stabiliteit van het frame van de Tecnifibre Suprem Blast te vergroten.
 5. Niet op voorraad
  Tecnifibre Carboflex 125S
  Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 143,95

  Het racket van Mohamed Elshorbagy, de nummer 1 van de WSA World Tour. Het lichtste racket uit de nieuwe Basaltex lijn en zeer geschikt voor de gevorderde (wedstrijd)speler. Het racket h eeft een druppelvormig blad dat is bespannen met de Tecnifibre 305+ snaar waardoor het een enorme slagkracht levert. Basaltex wordt al enkele jaren door Tecnifibre in rackets verwerkt en vermindert aanzienlijk de trillingen tijdens het slaan.

 6. -44%
  Tecnifibre Dynergy Tour 117
  Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 159,95
  De Tecnifibre Dynergy Tour 117 is een echt powerracket geschikt voor de gevorderde (wedstrijd)speler.
 7. -41%
  Tecnifibre Carboflex 125 Heritage Basaltex Multiaxial
  Speciale prijs € 94,95 Normale prijs € 159,95
  Het legendarische racket van Mohamed El Shorbagy is weer tijdelijk verkrijgbaar. Op veler verzoek heeft Tecnifibre dit racket weer kort in productie genomen.De IsoMorph steel is speciaal vervaardigd voor de technische speler die met veel gevoel de bal over de baan jaagt. Head-light en zodoende ideaal voor de aanvallende speler.
 8. -21%
  Tecnifibre Carboflex 135 Airshaft
  Speciale prijs € 94,95 Normale prijs € 119,95
  De gloednieuwe Tecnifibre Carboflex 135 Airshaft is het zwaarste maar ook tevens het meest krachtige racket in het nieuwste Tecnifibre-assortiment. De nieuw ontwikkelde Airshaft technologie maakt het racket aerodynamischer waardoor het sneller accelereert. Om het effect en de tolerantie op off-centre slagen te vergroten, is de Carboflex 125 Airshaft voorzien van "Extended String Holes" technologie: 12 oogjes op specifieke plaatsen in het frame (3u, 9u en 12u) zijn verbreed om de snaar meer bewegingsvrijheid te geven.

Showing 1-8 of 20 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren