;

Hulp nodig? bel +31 (0) 475 202.150

Betalingsmogelijkheden

 

Squashwebwinkel.nl hanteert de volgende betalingsmogelijkheden:

Vooruitbetaling via bank/giro:
Na uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met alle benodigde informatie om de betaling te voldoen. Vergeet u alstublieft niet het factuurnummer bij de overboeking te vermelden. Binnen maximaal 48 uur na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verstuurd. U ontvangt altijd nog bericht op de dag dat uw bestelling verstuurd wordt.

Vooruitbetaling uit buitenland middels IBAN en BIC:
Wij versturen bestellingen naar alle landen binnen de EU. Middels onze IBAN en BIC codes kunt u snel en kosteloos geld overboeken. U vindt deze codes in de bevestigingsmail die u na uw bestelling per e-mail toegezonden krijgt. Vergeet u bij het in orde maken van de betaling niet om de kosten op -gedeeld- te zetten, alleen dan worden er géén kosten in rekening gebracht. Neemt u de IBAN en BIC codes alstublieft nauwkeurig over om onnodige bankkosten te voorkomen

 

KNAB bank # 255.6197.07                   IBAN NL34 KNAB 0255.6197.07  BIC KNABNL2H

KBC Maaseik # 735.0238434.93          IBAN BE98 7350 2384 3493  BIC KREDBEBB

Deutsche Bank # 8143.430.00             IBAN DE83 3147.0024.0814.3430.00 BIC DEUTDED8314Vooruitbetaling via Creditcard / Paypal (+ € 2,50 kosten):
Betaling via Creditcard / Paypal is snel en veilig. Een betaling komt direct bij ons binnen. Uw bestelling wordt binnen maximaal 48 uur na ontvangst van de betaling verstuurd. Houdt u er rekening mee dat de factuur bij betaling met Creditcard / Paypal € 2,50 excl btw hoger ligt.

Betalen met iDEAL middels het betaalplatform Multisafepay
Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

 

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Alle klanten kunnen bij Squashwebwinkel.nl gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

 

Contant bij afhalen (op afspraak):
Om logistieke redenen is afhalen enkel mogelijk bij bestellingen vanaf € 20,-. Wij vragen uw begrip hiervoor. Houdt u er rekening mee dat u bij afhalen slechts € 6,75 verzendkosten bespaart. Vanaf € 50,- wordt uw bestelling zelfs kosteloos verstuurd. Na uw bestelling op de website ontvangt u per e-mail ons telefoonnummer om een afspraak te maken. Betaling is alleen contant én gepast mogelijk. We hebben geen fysieke winkel en bieden uitsluitend een afhaalmogelijkheid op afspraak (bv Dennenmarken). Langskomen zonder afspraak heeft geen zin aangezien we ons magazijn op meerdere locaties hebben.

 

Achteraf betalen op factuur:
In overleg is het uiteraard mogelijk om achteraf te betalen. U vindt deze mogelijkheid in multisafepay. U kiest er dan voor om via uw eigen bank de betaling te doen. Bedrijven kunnen verzoeken om op rekening te betalen.

To Top
WhatsApp Chat WhatsApp Chat