;

Squashballen

Squashballen

Showing 1-8 of 39 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -39%
  Head squashbal Prime dubbel geel 1x
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 4,00

  Hoge kwaliteit, veel controle en duurzaam. De Head Prime squashbal is een squashbal voor wedstijdspelers met een hoog nivo en is te herkennen aan de dubbele gele stip.

 2. Niet op voorraad
  Head squashbal Start 1x
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 4,00

  De Head Start is ontwikkeld om een hogere stuit te geven, de Start bal geeft je langere rally's en daardoor meer plezier op de baan. Herkenbaar aan de enkele witte stip. De ideale bal voor de beginnende squasher.

 3. -34%
  Victor Squashbal Geel
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 3,69
  Victor squashbal gele stip. Squashbal voor de gevorderde speler. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 4. -34%
  Victor Squashbal Blauw
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 3,69
  Victor squashbal blauwe stip. Squashbal voor de beginnende squasher. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 5. -25%
  Victor Squashbal Dubbelgeel
  Speciale prijs € 2,75 Normale prijs € 3,69
  Victor squashbal dubbele gele stip. Squashbal voor de wedstrijdspeler. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 6. -26%
  Dunlop Squashball Pro
  Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 4,00
  Dit is de #1 keuze voor de wedstrijdspeler op het hoogste niveau. De bal is zwart van kleur en heeft twee gele stippen. De bal moet warm worden gespeeld zodat hij optimaal presteert. Dus eerst inspelen. Vergelijk het met het opwarmen van de (vaak Dunlop) banden bij de Formule 1. De bal heeft een gewicht van 24 gram en een diameter van 40 mm. Dit is de standaard. De Pro heeft als wedstrijdbal ook de laagste stuit en de laagste hang time. De Pro is de bal voor de grote nationale en internationale toernooien en voor competities op het hoogste niveau.

 7. -26%
  Dunlop Squashball Competition
  Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 4,00

  Dit is de #1 keuze voor competitiespelers op normaal niveau. Ook deze bal is zwart van kleur maar heeft maar een enkele gele stip. Ook de Competition moet warm worden gespeeld voor optimale prestaties. De Competition heeft dezelfde afmeting dan de Pro. De hang time echter is 10% langer. Daardoor heeft de gevorderde speler iets meer tijd om de bal te spelen. De Pro wordt gebruikt bij alle landelijke competities op normaal niveau.

 8. -26%
  Dunlop Squashball Progress
  Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 4,00
  Dit is de #1 keuze voor training en recreatief gebruik. Ook deze bal is zwart van kleur maar heeft dan een enkele rode stip. De Progress mag warm worden gespeeld maar dat hoeft niet perse. De bal is 6% groter dan de Pro en de Competition en heeft een 20% langere hang time. Dat betekent nog meer tijd om de bal te spelen. De Progress is de meest gebruikte bal voor training en recreatie.

Showing 1-8 of 39 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren