;
-10%

Talbot Torro Speedbadminton-Set Speed 5500

Beschrijving: De Speed ​​5500 set van Talbot-Torro wordt geleverd met 6 speeders, 4 snelle "racers" en 2 langzamere "starters" in een trendy rugzak. De handige rackets (lengte 56,5 cm, gewicht 170 g, frameprofiel 17,3 mm) zijn 2 cm korter dan het normale badmintonracket en daardoor veel handzamer. Vanaf de eerste slag heb je veel plezier met deze set!
Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 49,95
Op voorraad
SKU Talbot Torro Speedbadminton-Set Speed 5500
Meer informatie
Produkt naam Talbot Torro Speedbadminton-Set Speed 5500
merk Vicfun
Kleur black / green
Geslacht unisex
Materiaal Aluminium
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee
De Speed ​​5500 set van Talbot-Torro wordt geleverd met 6 speeders, 4 snelle "racers" en 2 langzamere "starters" in een trendy rugzak. De handige rackets (lengte 56,5 cm, gewicht 170 g, frameprofiel 17,3 mm) zijn 2 cm korter dan het normale badmintonracket en daardoor veel handzamer. Vanaf de eerste slag heb je veel plezier met deze set! Speedbadminton (vaak crossminton genoemd) is waarschijnlijk het meest veelzijdige racketspel ter wereld! Je speelt op het strand, in het park of in de tuin - zonder net. Het bijzondere van speedbadminton is de windstabiliteit - wie kent de frustrerende pogingen om badminton te spelen bij lichte wind niet? De windstabiele speeder is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt voor extra snelheid. Het bekende Duitse merk Talbot-Torro is al jaren marktleider in badmintonsets en biedt tegenwoordig ook een uitgebreide collectie speedbadmintonsets met een geweldige prijs-prestatieverhouding.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Talbot Torro Speedbadminton-Set Speed 5500


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.