;

Hulp nodig? bel +31 (0) 475 202.150

Karakal PU Supergrip assorted 12x Vorige Karakal PU Supergrip assorted 12x

Reflex Spray (2x)

Special Price € 23,50 Regular Price € 38,00
Op voorraad
SKU
Reflex Spray 2

Reflex Spray 130 ml is een opwarmende spray die zorgt voor pijnverlichting van spieren en gewrichten. Dit kan gewenst zijn bij spierverrekkingen, verzwikkingen, spierkrampen, spierstijfheid en/of stijve spieren.

Verzenden: normaal binnen 1-2 werkdagen

Reflex Spray 130 ml is een opwarmende spray die zorgt voor pijnverlichting van spieren en gewrichten. Dit kan gewenst zijn bij spierverrekkingen, verzwikkingen, spierkrampen, spierstijfheid en/of stijve spieren.

Productinformatie van de Reflex Spray

De orginele reflex spray is een populaire pijnverlichtende spray onder vele sporters. De warmte die vrijkomt bij het gebruik van de reflex spray zorgt dat er minder pijn wordt ervaren bij een kneuzing, verrekking of verzwikking. Ook bij blessures kan de Reflex Spray uitkomst bieden. Het is mogelijk om de reflex spray voor en na lichamelijke inspanning te gebruiken. De spray werkt preventief door het voor het sporten aan te brengen en daarnaast wordt overbelasting tegengegaan. Door de Reflex spray te gebruiken, wordt masseren overbodig. Een massage wordt zelfs eerder afgeraden.

Reflex spray helpt bij:

  • Pijnlijke gewrichten
  • Rugklachten/ lumbago
  • Verrekking, verstuiking of kneuzing
  • Stijve spieren (in de nek)

Gebruiksadvies voor de Reflex Spray

Spuit de spray op 20 cm afstand. Enkele seconden is voldoende. De spray kan in alle richtingen gebruikt worden. Afhankelijk van de klacht, wordt aanbevolen om de reflex spray 3 tot 4 keer op een dag te gebruiken. Bij zware inspanning is het aan te raden om de spieren vooraf en na het inspannen in te spuiten. Niet masseren

Ingrediëntenlijst Reflex Spray

Terpentijnolie (65mg), Kamfer (40 mg), menthol (40mg per 1 ml), menthylsalicylaat (25mg), benzylalcohol, isopropylalcohol, drijfgas/koolstofdioxide. Niet gebruiken bij allergie voor een van deze stoffen, bij kinderen jonger dan 12 jaar en niet gebruiken op wonden of slijmvliezen. Wordt uw klacht na 5 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger mits gebruik van de reflex spray? Neem dan contact hierover op met uw huisarts.

Lees voor gebruik de bijbehorende bijsluiter.

 

 

 

Meer informatie
gtin 74382451101002
mpn MS Reflex
 
Verzendkostenvrij
vanaf 50 euro
 
Geen gedoe retour
To Top
WhatsApp Chat WhatsApp Chat