;

Padelrackets

Showing 1-8 of 25 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -18%
  Dunlop Paletero Play Black Yellow
  Speciale prijs € 36,95 Normale prijs € 44,95
  De Dunlop Paletero Play heeft twee hoofdcompartimenten voor uw rackets en andere spullen. De tas is gemaakt van duurzaam nylon waardoor deze zeer duurzaam is. Verder is de tas voorzien van twee gepolsterde en zodoende comfortabele schouderbanden waardoor u deze als rugzak kunt dragen.
 2. -14%
  Dunlop Rocket Red
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 70,00

  Het Dunlop Rocket Red padelracket heeft een graphite frame-constructie en is een ideaal voor beginners en spelers die af en toe op de padelbaan staan. Het racket heeft een rond blad met een brede sweetspot in het midden van de bat voor extra controle en meer vergevingsgezindheid bij off-centre slagen. LEVERBAAR VANAF 18-06-'21.

 3. Niet op voorraad
  Dunlop Rocket Green
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 70,00
  Het Dunlop Rocket Green padelracket heeft een graphite frame-constructie en is een ideaal voor beginners en spelers die af en toe op de padelbaan staan. Het racket heeft een rond blad met een brede sweetspot in het midden van de bat voor extra controle en meer vergevingsgezindheid bij off-centre slagen.
 4. -6%
  Drop Shot Sakura 3.0 Drop Shot Sakura 3.0
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 79,95
  Qua uiterlijk vinden wij het Drop Shot Sakura 3.0 padelracket een van de leukere rackets uit de Drop Shot collectie. Het traanvormige racket heeft een gemiddeld gewicht met de balans onderin het racket. Dit zorgt voor verhoogde controle. De Eva Soft rubber technologie zorgt voor veel elasticiteit. Dit racket is geschikt voor de gevorderde tot professionele padel speler.
 5. -17%
  Dunlop Rapid Power 2.0
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 89,95
  Het Dunlop Rapid Power 2.0 padelracket heeft een graphite frameconstructie en is zodoende ideaal voor beginners en spelers die af en toe op de padelbaan staan. Het hybride blad met een brede sweetspot bovenin de bat voor extra power bij aanvallende slagen.
 6. -17%
  Dunlop Rapid Control 2.0
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 89,95
  Het Dunlop Rapid Control 2.0 padelracket heeft een graphite frameconstructie en is ideaal voor beginners en spelers die af en toe op de padelbaan staan. Het racket heeft een rond blad met een brede sweetspot in het midden van de bat voor extra controle en een Ultra Soft core voor extra comfort en een lichter gewicht.
 7. -20%
  Softee Galaxy Softee Galaxy
  Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 99,95
  Het Softee Galaxy padelracket valt op door zijn ronde bladvorm en zijn uitstekende controle en beheersbaarheid tijdens het spel. Het frame is van meerdere lagen glasvezel, waardoor het racket erg duurzaam is. Verder heeft het speelvlak een gladde en matte afwerking die ideaal is voor het slaan met effect. De EVA Soft 3S rubberen kern biedt meer comfort en controle over slagen
 8. -19%
  Softee Energy Softee Energy
  Speciale prijs € 84,00 Normale prijs € 104,00
  Het Softee Energy padelracket is een racket uit het midden assortiment van het merk en is gemaakt van glasvezel met de Eva Extra S3-technologie, die een uitstekende relatie tussen controle en kracht mogelijk maakt. Bovendien combineert dit racket elegantie met een strak design.

Showing 1-8 of 25 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren