;

Padel

Showing 1-8 of 29 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -21%
  Dunlop Team padelballen (3x)
  Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 6,25

  Hit cleaner shots. Een speciale kern en hoogwaardige synthetische vezels zorgen voor een uitstekende duurzaamheid, wat de Team Padel de ideale bal maakt voor toernooien, training en op scholen. Verkrijgbaar in een tube van 3 stuks.

 2. -18%
  Dunlop Pro padelballen (3x)
  Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 7,25
  De Dunlop padelballen zijn speciaal ontworpen voor padel. De exclusieve kern, in combinatie met een premium synthetisch vilt, zorgt ervoor dat deze padelbal topprestaties levert. De ballen zijn goedgekeurd door de Spaanse Padel Federatie en ideaal voor gebruik tijdens trainingen en wedstrijden! Padelballen zijn iets kleiner dan een tennisbal en hebben iets minder druk waardoor zij langzamer zijn dan een tennisbal.
 3. -18%
  Drop Shot Tournament padelballen (3x)
  Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,95

  De Drop Shot Pelota Padel Tournament padelballen zijn alleen geschikt voor de populaire sport padel. De padelbal heeft iets minder druk ten opzichte van een tennisbal en is ook kleiner. Hierdoor bewegen padelballen een stuk langzamer. Padelballen zijn uiterst duurzaam. Door de hoogwaardige kwaliteit van de vilt gaat de bal lang mee en is de snelheid en de stuithoogte perfect. De ballen zijn goedgekeurd door de Spaanse Padel Federatie en zijn ideaal voor gebruik tijdens trainingen en wedstrijden.

 4. -18%
  Dunlop Paletero Play Black Yellow
  Speciale prijs € 36,95 Normale prijs € 44,95
  De Dunlop Paletero Play heeft twee hoofdcompartimenten voor uw rackets en andere spullen. De tas is gemaakt van duurzaam nylon waardoor deze zeer duurzaam is. Verder is de tas voorzien van twee gepolsterde en zodoende comfortabele schouderbanden waardoor u deze als rugzak kunt dragen.
 5. -14%
  Dunlop Rocket Red
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 70,00

  Het Dunlop Rocket Red padelracket heeft een graphite frame-constructie en is een ideaal voor beginners en spelers die af en toe op de padelbaan staan. Het racket heeft een rond blad met een brede sweetspot in het midden van de bat voor extra controle en meer vergevingsgezindheid bij off-centre slagen. LEVERBAAR VANAF 18-06-'21.

 6. Niet op voorraad
  Dunlop Rocket Green
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 70,00
  Het Dunlop Rocket Green padelracket heeft een graphite frame-constructie en is een ideaal voor beginners en spelers die af en toe op de padelbaan staan. Het racket heeft een rond blad met een brede sweetspot in het midden van de bat voor extra controle en meer vergevingsgezindheid bij off-centre slagen.
 7. -12%
  Drop Shot Kibo 2.0 Drop Shot Kibo 2.0
  Speciale prijs € 65,95 Normale prijs € 74,95
  De Drop Shot Kibo 2.0 is een padelracket wat zeer geschikt is voor een zeer brede groep padelspelers maar voornamelijk voor beginners. Het racketblad heeft een ronde vorm, wat betekent dat de sweetspot relatief groot is, waardoor je de bal optimaal raakt. Het ronde racketblad zorgt er ook voor dat het gewicht op alle punten gelijk is, waardoor het racket makkelijk te gebruiken is. De ronde vorm in combinatie met het lichte gewicht (340-360 gram) maakt dit racket ideaal om met veel controle en comfort te spelen. Het racket is voorzien van een silicone grip channel in het handvat voor minder trillingen en optimaal speelcomfort.
 8. -6%
  Drop Shot Sakura 3.0 Drop Shot Sakura 3.0
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 79,95
  Qua uiterlijk vinden wij het Drop Shot Sakura 3.0 padelracket een van de leukere rackets uit de Drop Shot collectie. Het traanvormige racket heeft een gemiddeld gewicht met de balans onderin het racket. Dit zorgt voor verhoogde controle. De Eva Soft rubber technologie zorgt voor veel elasticiteit. Dit racket is geschikt voor de gevorderde tot professionele padel speler.

Showing 1-8 of 29 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren