;

Padel rackets Dropshot

Showing 1-8 of 10 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -25%
  Drop Shot Kibo 2.0 Drop Shot Kibo 2.0
  Speciale prijs € 55,95 Normale prijs € 74,95
  De Drop Shot Kibo 2.0 is een padelracket wat zeer geschikt is voor een zeer brede groep padelspelers maar voornamelijk voor beginners. Het racketblad heeft een ronde vorm, wat betekent dat de sweetspot relatief groot is, waardoor je de bal optimaal raakt. Het ronde racketblad zorgt er ook voor dat het gewicht op alle punten gelijk is, waardoor het racket makkelijk te gebruiken is. De ronde vorm in combinatie met het lichte gewicht (340-360 gram) maakt dit racket ideaal om met veel controle en comfort te spelen. Het racket is voorzien van een silicone grip channel in het handvat voor minder trillingen en optimaal speelcomfort.
 2. -6%
  Drop Shot Sakura 3.0 Drop Shot Sakura 3.0
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 79,95

  Qua uiterlijk vinden wij het Drop Shot Sakura 3.0 padelracket een van de leukere rackets uit de Drop Shot collectie. Het traanvormige racket heeft een gemiddeld gewicht met de balans onderin het racket. Dit zorgt voor verhoogde controle. De Eva Soft rubber technologie zorgt voor veel elasticiteit. Dit racket is geschikt voor de gevorderde tot professionele padel speler.

 3. -15%
  Drop Shot PX490
  Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 99,95

  De Drop Shot PX 490 is een padelracket geschikt voor de beginnende speler die het spelletje wil ontdekken. Het ronde oversized blad heeft een grote sweetspot, zodat je de bal makkelijker goed raakt. De vorm in combinatie met het materiaal maakt het een comfortabel racket met de nodige controle.

 4. -9%
  Drop Shot Finura
  Speciale prijs € 104,95 Normale prijs € 114,95

  De Drop Shot Finura behoort tot de Essential lijn, een lijn van instapmodellen ontworpen voor recreatieve padelspelers/speelsters ongeacht de leeftijd. Dit racket biedt een volledig carbon frame en carbon oppervlak. De ronde vorm van dit padelracket biedt veel controle en is dan ook uiterst tolerant voor minder correct geslagen ballen, zowel voor dames als voor heren. De kern bestaat uit de zachte en flexibele EVA-Soft van Drop Shot om voldoende kracht mee te geven aan je slagen. De 3D-textuur in het oppervlak zorgt ervoor dat je meer en betere effecten kan meegeven met je slagen. De gunstige centrale gewichtsverdeling in combinatie met de absorberende laag in de grip van het racket (combinatie van siliconen met een 2mm dikke kurklaag) bieden uitermate veel comfort. Dit padelracket laat dan ook elke padelspeler vlot evolueren naar een hoger niveau.

 5. -12%
  Drop Shot Kaiten
  Speciale prijs € 114,95 Normale prijs € 129,95

  De Drop Shot Kaiten is een ideaal racket voor de gemiddelde speler met een allround speelstijl. Het diamantvormige racket is gemaakt van fiber glas en carbon, een mix van twee verschillende materialen. Door het gemixte materiaal heb je meer duurzaamheid. Het racket is licht van gewicht en de balans ligt in het midden. Daardoor is het racket makkelijk hanteerbaar en is elke slag eenvoudig te maken.

 6. -26%
  Drop Shot Allegra Drop Shot Allegra
  Speciale prijs € 125,90 Normale prijs € 169,95

  De Drop Shot Allegra heeft een druppelvormig blad en een balans in het midden van het racket. Hierdoor biedt het racket een goede balans tussen power en controle. Het zachtere 3K Carbon is gebruikt voor de buitenkant en het hardere EVA Pro aan de binnenkant. Er zit een kurklaag in het blad, waardoor de trillingen beter worden opgevangen. Het racket is vrij licht en daardoor goed hanteerbaar. Hierdoor is dit padelracket voornamelijk geschikt voor de gemiddelde speler met een allround speelstijl.

 7. -18%
  Drop Shot Explorer 4.0 Drop Shot Explorer 4.0
  Speciale prijs € 139,95 Normale prijs € 169,95

  Het Drop Shot Explorer 4.0 padelracket is een echt power racket en is voorzien van het dubbel buisvormig carbon frame. De Drop Shot Explorer 4.0 ziet er erg fraai uit. Het druppelvormige racket is geschikt voor de gevorderde en professionele padel speler die veel power in het spel willen, maar ook controle belangrijk vinden.

 8. -3%
  Drop Shot Cristal 2.0 Drop Shot Cristal 2.0
  Speciale prijs € 139,95 Normale prijs € 144,95
  Het Drop Shot Crystal 2.0 padelracket is een nieuw extra licht ( 345 gr) padel racket met veel power en controle. Ben je op zoek naar een racket met power, veel comfort en vergevingsgezind dan kies je voor De Crystal 2.0 van Drop Shot! De balans is licht naar de top waardoor je veel power kunt geven.

Showing 1-8 of 10 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren