Head Graphene Touch Radical 145

Kort overzicht

Misleidende shots van de back court vereisen een racket dat een hoge mate van controle biedt. De GRAPHENE TOUCH RADICAL 145 kan helpen. De nieuwe Graphene Touch-technologie zorgt voor een ongelooflijke aanraking en een stevig, gedempt gevoel. Het racket beschikt ook over de nieuwe Adaptive Fan Pattern (AFP) -technologie, waarmee je kan kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren.

Levertijd: 2 - 3 Dagen

Advies prijs: € 129,95

Onze prijs € 97,95

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/e/head_graphene_touch_radical_145.jpg


Extra informatie

Maat Nee
Merk HEAD
Materiaal Graphite Graphene Touch
Gewicht racket 145 (frame)
Snaarpatroon 14 x 16
Bladgrootte 460 cm2
Balans Head light


Details

Misleidende shots van de back court vereisen een racket dat een hoge mate van controle biedt. De GRAPHENE TOUCH RADICAL 145 kan helpen. De nieuwe Graphene Touch-technologie zorgt voor een ongelooflijke aanraking en een stevig, gedempt gevoel. Het racket beschikt ook over de nieuwe Adaptive Fan Pattern (AFP) -technologie, waarmee je kan kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren. De unieke combinatie van een hoog zwaai-gewicht en een lichte bovenkant ondersteunt bovendien de eenvoudige besturing, zodat misleidende ballen nog gemakkelijker te raken zijn. Dit RADICAL-racket met standaardframe biedt controle en aanraking voor elk deel van je technische spel.

website HKSolutions