Head Graphene Touch Radical 135

Kort overzicht

Is de front court jouw thuisbasis en breng jij nauwkeurige controle naar je agressieve spel? Dan is de GRAPHENE TOUCH RADICAL 135 jouw racket. Aanbevolen door Laura Massaro en voorzien van de nieuwe AFP-technologie (Adaptive Fan Pattern), waarmee je kan kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren.

Levertijd: 2 - 3 Dagen

Advies prijs: € 159,95

Onze prijs € 104,95

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/e/head_graphene_touch_radical_135.jpg


Extra informatie

Maat Nee
Merk HEAD
Materiaal Graphite Graphene Touch
Gewicht racket 135 (frame)
Snaarpatroon 14 x 16
Bladgrootte 460 cm2
Balans Top zwaar


Details

Is de front court jouw thuisbasis en breng jij nauwkeurige controle naar je agressieve spel? Dan is de GRAPHENE TOUCH RADICAL 135 jouw racket. Aanbevolen door Laura Massaro en voorzien van de nieuwe AFP-technologie (Adaptive Fan Pattern), waarmee je kan kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren. Bovendien zorgt de innovatieve Graphene Touch-technologie voor een ongelooflijke aanraking en een stevig, gedempt gevoel. In vergelijking met zijn slimbody-broers, beschikt deze topseller over het standaard racketframe en is het de perfecte keuze voor de serieuze front court-speler die beschikt over een technisch spel.

website HKSolutions