Head Graphene Touch Radical 120 Slimbody

Kort overzicht

Als je nauwkeurigheid het belangrijkst vindt van allemaal, dan zal je de GRAPHENE TOUCH RADICAL 120 SLIMBODY nooit meer loslaten. Het verschil van dit racket zit in het dunne frame, waardoor het zeer aerodynamisch is voor een geweldige wendbaarheid en het gemakkelijk terugslaan van ballen die zich dicht bij de muur bevinden. Met de nieuwe AFP-technologie (Adaptive Fan Pattern) kan je kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren.

Levertijd: 2 - 3 Dagen

Advies prijs: € 179,95

Onze prijs € 119,95

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/e/head_graphene_touch_radical_120_sb.jpg


Extra informatie

Maat Nee
Merk HEAD
Materiaal Graphite Graphene Touch
Gewicht racket 120 (frame)
Snaarpatroon 14 x 16
Bladgrootte 475 cm2
Balans Even


Details

Als je nauwkeurigheid het belangrijkst vindt van allemaal, dan zal je de GRAPHENE TOUCH RADICAL 120 SLIMBODY nooit meer loslaten. Het verschil van dit racket zit in het dunne frame, waardoor het zeer aerodynamisch is voor een geweldige wendbaarheid en het gemakkelijk terugslaan van ballen die zich dicht bij de muur bevinden. Met de nieuwe AFP-technologie (Adaptive Fan Pattern) kan je kiezen tussen het rechte snarenpatroon om je powergame te maximaliseren en het speciale waaiervormige patroon om je vermogen om de bal te besturen te optimaliseren. Het racket wordt ook geleverd met de Graphene Touch-technologie voor een ongelooflijke touch en een stevig, gedempt gevoel.

website HKSolutions