;
  • Home
  • Dunlop Hydramax Pro wit (2x)
-65%

Dunlop Hydramax Pro wit (2x)

Beschrijving: De Dunlop Hydramax Pro is een vervangingsgrip die een aangenaam comfort en optimale grip op je racket biedt. Daarnaast heeft de grip ook een sterk absorberend vermogen. Dunlop heeft alle rackets uit de Hyperfibre XT en Precision serie standaard uitgerust met deze grip.
Speciale prijs € 5,25 Normale prijs € 14,95
Op voorraad
SKU Dunlop Hydramax Pro white (2x)
Meer informatie
Produkt naam Dunlop Hydramax Pro wit (2x)
gtin 5013317162519
mpn 613251
merk Dunlop
Kleur white
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee
De Dunlop Hydramax Pro is een vervangingsgrip die een aangenaam comfort en optimale grip op je racket biedt. Daarnaast heeft de grip ook een sterk absorberend vermogen. Dunlop heeft alle rackets uit de Hyperfibre XT en Precision serie standaard uitgerust met deze grip.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Dunlop Hydramax Pro wit (2x)


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.