Dunlop Aerogel 4D Ultimate SUPERAANBIEDING!!

Kort overzicht

Vraag jij je wel eens af hoe Amr Shabana destijds nummer 1 op de wereldranglijst is geworden? Met de Dunlop Aerogel 4D Ultimate in de hand was hij gewoon iedereen te slim af. Dit veelzijdige racket maakt van iedereen een wereldkampioen!

Beschikbaarheid: Binnenkort beschikbaar

Advies prijs: € 180,00

Onze prijs € 79,95

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/u/dunlop_4d_aerogel_ultimate_2018_.jpg


Extra informatie

Maat Nee
Merk Dunlop
Materiaal Aerogel Carbon
Gewicht racket 132
Snaarpatroon 16 x 19
Bladgrootte 500 cm2
Balans Head light


Details

Dunlop Aerogel 4D Ultimate Dit is het racket waarmee Amr Shabana # 1 destijds op de PSA ranglijst is geworden! Door het unieke ontwerp van dit racket heeft het 'the Ultimate' combinatie van Power en Control. Met dit rackte begin je iedere wedstrijd met een ruime voorsprong opje tegenstander. Aerogel 4D - De 4 dimensionale technologie van Dunlop waarbij superlichte S-glas vezels in vier richtingen worden gewoven in combinatie met een flinter dunne laag aluminium. De vezels zijn zo gewoven dat ze krachten in vier verschillende richtingen kunnen dragen terwijl een standaard Carbon laag dit slechts in een ricthting kan. Dit betekent dat een laag van 4D materiaal dezelfde eigenschappen heeft als vier lagen standaard Carbon! Hierdoor verhoogd het 4D materiaal de stabiliteit wat zorgt voor meer Control, Precisie en Gevoel. Op cruciale plaatsen in het frame zorgt dit revolutionaire materiaal voor extra stabiliteit: - Op 5 en 7 uur om de vervorming van te minimaliseren. Meer controle - Op 3 en 9 uur voor meer stabiliteit en meer gevoel Het resultaat is een buitengewoon racket met extreem veel controle, zonder het befaamde Dunlop gevoel kwijt te raken. Deze technologie vind je terug in de gehele Dunlop Aerogel squashracket reeks. Geschikt voor spelers op alle niveaus.

website HKSolutions