;

Hulp nodig? bel +31 (0) 475 202.150

Squash Bril Advies

 

Waarom heb ik een squashbril nodig?

Een squashbril draag je om één reden, je eigen veiligheid.

Het vervelende van een squashbal is dat deze precies in je oogkas past en zodoende ernstige verwondingen kan aanrichten, omdat de bal altijd met kracht je oog raakt. Er zijn voorbeelden van squashers die aan het getroffen oog voorgoed blind raakten. Voor veel squashbonden en verenigingen is dit de reden geweest om squashbrillen te verplichten voor spelers tot 18 jaar en bij het dubbelspel.

                  

 

Wij verkopen squashbrillen in 2 maten. Brillen voor volwassenen en brillen voor jongere spelers die ook voor vrouwen meer geschikt zijn, omdat zij vaak een smaller gezicht hebben. De meest verkochte brillen zijn die van de merken Dunlop, Karakal en Titan. Nagenoeg alle brillen zijn voorzien van een elastieke band, die geheel om je hoofd past, waardoor de bril goed blijft zitten tijdens het spel. De meest verkochte bril is de Dunlop i-Armor voor € 26,95 maaar ook de Karakal 3000.

 

Brildragende squashers.

Speciaal voor squashers die al een bril dragen en zodoende een bril over een bril nodig hebben, verkopen wij overbrillen van de merken HALO, Karakal, Prince en beschermbrillen van het merk i-Mask. Met deze beschermbrillen is het niet nodig om een extra sportbril op sterkte te kopen.

 

                                 

 

 

 

 

To Top
WhatsApp Chat WhatsApp Chat