;
  • Home
  • Wilson Match III 3 Pack
-22%

Wilson Match III 3 Pack

Beschrijving: Deze prachtige racketbag is afkomstig van het vooraanstaande merk Wilson. De tas beschikt over verschillende compartimenten en biedt ruimte aan 3 squashrackets. De compartimenten zijn afsluitbaar met een rits, zodat je eigendommen beschermd worden tegen weersinvloeden. Bovendien beschikt de Match III over een verstelbare schouderband. De tas heeft een sportieve, authentieke Wilson uitstraling.
Speciale prijs € 38,95 Normale prijs € 49,95
Op voorraad
SKU Wilson Match III 3 Pack
Meer informatie
Produkt naam Wilson Match III 3 Pack
gtin 887768625450
mpn WRZ827803
merk Wilson
Kleur red
Geslacht unisex
Breedte 18 cm.
Lengte 74 cm.
Hoogte 32 cm.
handvaten Ja
Aantal hoofdvakken 1
rackets 1-3
Thermisch geisoleerd vak nee
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee
Deze prachtige racketbag is afkomstig van het vooraanstaande merk Wilson. De tas beschikt over verschillende compartimenten en biedt ruimte aan 3 squashrackets. De compartimenten zijn afsluitbaar met een rits, zodat je eigendommen beschermd worden tegen weersinvloeden. Bovendien beschikt de Match III over een verstelbare schouderband. De tas heeft een sportieve, authentieke Wilson uitstraling.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Wilson Match III 3 Pack


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.