;

Wilson

Wilson

3 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -44%
  Wilson Ncode 120
  Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 160,00

  Dit klassieke powerracket heeft een sterk frame waarmee je het tempo van het spel snel kunt veranderen. De ‘N’ van de Wilson N120 staat voor de N-code. De N-code is een nanotechnologieproces dat de racketstructuur manipuleert om de prestaties van het frame te verbeteren. N-coded rackets zijn 2 keer sterker en stabieler en tot 22% krachtiger dan gewone rackets. De grotere openingen (power holes) aan beide zijden van het frame zorgen ervoor dat de snaren flexibeler zijn. Dit creëert 25% meer vermogen op de ballen die je slaat.

 2. -34%
  Wilson Tempest Lite
  Speciale prijs € 104,95 Normale prijs € 159,95

  Opvolger van de Tempest BLX. Racket met een lichtgewicht frame voor optimale performance en power. Het basaltex materiaal in het frame reduceert de trillingen maximaal waardoor je met veel gevoel en controle speelt.

 3. Niet op voorraad
  Wilson Tempest Pro
  Speciale prijs € 109,95 Normale prijs € 150,00

  De lichtgewicht Tempest Pro is perfect voor spelers die graag hun tegenstander onder druk zetten met hun aanvallende speelstijl. Het racket weegt slechts 136 gram, dus het is gemakkelijk te manoeuvreren tijdens het spel. Het totale bladoppervlak van dit racket is 489 vierkante centimeter.

3 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren