;

Salming

Salming

Showing 1-8 of 11 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Niet op voorraad
  Dunlop Vibration Dampener
  Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,25

  De Dunlop Vibration Dampener is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot.

 2. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 3. -39%
  Ashaway Grippowder
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 12,95
  Ashaway grippowder is de oplossing voor squashers met erge zweethanden. Het poeder houdt je handpalm droog waardoor je grip optimaal blijft.
 4. -16%
  Salming Forza Salming Forza
  Speciale prijs € 74,95 Normale prijs € 89,00
  De nieuwe Salming Forza is het instapmodel van dit Zweedse merk. Het racket kent een prima prijs-kwaliteitverhouding en door het iets hogere framegewicht en de head-heavy balans ben je direct in staat om een harde bal te slaan. Het racket is zodoende zeer geschikt voor de beginnende en recreatieve squasher.
 5. -22%
  Salming Fusione Feather Salming Fusione Feather
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 152,95
  Optimaal gebalanceerd voor het perfecte balgevoel. De nieuwe Fusione Feather is 5% lichter dan zijn voorganger en biedt door het aerodynamische frame met brug de maximale controle voor snelle ballen.
 6. -20%
  Salming Fusione Powerlite Salming Fusione Powerlite
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 149,95

  De Salming Fusione Powerlite is de opvolger van de Salming Fusione Pro, maar is 6% lichter. Het aerodynamische frame met brug biedt uitstekende eigenschappen. Het gewicht van slechts 125 gram in combinatie met de "even" balans zorgen ervoor dat het racket maximale power en controle biedt.

 7. -20%
  Salming Powerray squashracket Salming Powerray squashracket
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 149,95
  De Salming Powerray is een gloednieuw model van dit merk. Het zeer lichte frame van carbon met vectran vezels in combinatie met het snarenpatroon zorgen voor veel power en controle. Volgens Salming ben je met dit racket, mede door de nieuwe Salming Lava snaar, gemaakt van DuPont en Nomex-materiaal, onverslaanbaar op de baan.
 8. -22%
  Salming Grit Feather Salming Grit Feather
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 152,95
  De nieuwe Salming Grit Feather staat voor power zonder trillingen. Het geïntegreerde Pure Strike-systeem biedt spanningscompensatie van de lengtesnaren in het blad. Het druppelvormige frame zorgt voor uitstekende krachtoverbrenging en controle.

Showing 1-8 of 11 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren