;

Head

Head

Showing 1-8 of 25 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -35%
  Dunlop Vibration Dampener
  Speciale prijs € 2,75 Normale prijs € 4,25

  De Dunlop Vibration Dampener is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot.

 2. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 3. --258%
  Head Cyber Edge
  € 34,95

  De Head Cyber Edge geeft een extra voordeel aan je eerste squashles of recreatieve training. Het is een head-light racket waarvan het zwaardere gewicht meer stabiliteit biedt voor nog meer controle. Het racket krijgt ook wat kracht van de stijfheid van HEAD's Amplified Fibre Technology. Met een geheel nieuw en zeer gedurfd asymmetrisch kleurblokkerend ontwerp, is dit racket perfect voor de beginnende squasher.

 4. -20%
  Head Cyber Pro
  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 50,00
  De CYBER PRO heeft een klassieke hartvorm en een zwaarder gewicht en biedt meer controle en kracht voor de recreatieve speler.
 5. -22%
  Head Cyber Tour
  Speciale prijs € 42,95 Normale prijs € 55,00

  Perfect voor de recreatieve allround speler, de CYBER TOUR en zijn unieke traanvorm zorgen voor extra kracht.

 6. -34%
  Head Starterskit Premium
  Speciale prijs € 45,95 Normale prijs € 69,90
  De Head Starterskit Premium is een een uitstekende set voor de beginnende squashers. De set bestaat uit 2 Head Cyber Edge rackets en een balletje met een witte stip en een balletje met een gele stip. De zwaarste van de Head CYBER-serie wordt Edge genoemd en is de perfecte keuze voor beginners.
 7. -25%
  Head Extreme 145
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 79,95

  Clubspelers, start je spel goed. De EXTREME 145 is de zwaarste van de power serie die meer stabiliteit en controle biedt voor beginnende clubspelers . Net als zijn broers voorzien van de Innegra ™ -technologie , een hybride - samengestelde structuur geïntegreerd in het racket voor een hogere schokabsorptie en verbeterde stabiliteit . Met zijn unieke druppelvorm voor meer power, de EXTREME 145 is de perfecte tool voor beginnende clubspelers.

 8. -28%
  Head Extreme 135
  Speciale prijs € 64,95 Normale prijs € 89,95

  Iets zwaarder dan de 120, de EXTREME 135 is een echte allrounder en perfect voor de clubspeler die zich thuis voelt op alle delen van de baan. Voorzien van de Innegra ™ -technologie , een hybride - samengestelde structuur geïntegreerd in het racket voor een betere schokabsorptie en verbeterde stabiliteit . Een duurzaam racket met een unieke druppelvorm voor meer power , de EXTREME 135 is de perfecte keuze voor zowel de beginner als de gevorderde clubspeler.

Showing 1-8 of 25 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren