;
-26%

Head Graphene 360 Speed 120 Slimbody

Beschrijving: De combinatie van kracht en snelheid komt tot leven in de Graphene 360 Speed 120 Slimbody, je beste keuze wanneer je een lichtgewicht maar krachtig racket nodig hebt. Aanbevolen door Joelle King, de slimbody-vorm maakt het racket extreem aerodynamisch en manoeuvreerbaar, zodat u ballen dichter bij de muur gemakkelijker dan ooit kunt terughalen. De nieuwe Graphene 360-technologie biedt meer stabiliteit en geoptimaliseerde energieoverdracht voor meer kracht, terwijl HEAD's Adaptive Fan Pattern (AFP) -technologie waarmee u kunt kiezen tussen een recht snarenpatroon voor meer kracht of een speciaal waaiervormig patroon voor meer controle. En als klap op de vuurpijl heeft het racket een nieuw en zeer gedurfd asymmetrisch kleurblokkerend ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken.
Speciale prijs € 124,95 Normale prijs € 169,95
Op voorraad
SKU Head Graphene 360 Speed 120 SB
Meer informatie
Produkt naam Head Graphene 360 Speed 120 Slimbody
gtin 726424869084
mpn 211049
merk Head
Kleur black
Geslacht unisex
Materiaal Graphene 360
Bladgrootte 500 (cm2)
Snaarpatroon 12 x 17
Balans Head heavy
Racket gewicht 120 (frame)
niveau speler Toernooi speler
Hoes Ja
De combinatie van kracht en snelheid komt tot leven in de Graphene 360 Speed 120 Slimbody, je beste keuze wanneer je een lichtgewicht maar krachtig racket nodig hebt. Aanbevolen door Joelle King, de slimbody-vorm maakt het racket extreem aerodynamisch en manoeuvreerbaar, zodat u ballen dichter bij de muur gemakkelijker dan ooit kunt terughalen. De nieuwe Graphene 360-technologie biedt meer stabiliteit en geoptimaliseerde energieoverdracht voor meer kracht, terwijl HEAD's Adaptive Fan Pattern (AFP) -technologie waarmee u kunt kiezen tussen een recht snarenpatroon voor meer kracht of een speciaal waaiervormig patroon voor meer controle. En als klap op de vuurpijl heeft het racket een nieuw en zeer gedurfd asymmetrisch kleurblokkerend ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Head Graphene 360 Speed 120 Slimbody


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.