;

Grays

Grays

4 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 2. -25%
  Grays Millenium 140
  Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 119,95
  Grays heeft de Millennium 140 weer opgenomen in de collectie. Niet voor niets natuurlijk, want dit racket is het allround racket waar veel squashers naar op zoek zijn, met name door de perfecte combinatie van gewicht, balans en power.
 3. -25%
  Grays Fusion Elite 135
  Speciale prijs € 89,95 Normale prijs € 119,95
  Het frame van dit racket is een combinatie van nano-carbon, de Advanced Fibre Technologie (AFT) en het toonaangevende Vibration Damping System van Grays. Het AFT zorgt voor een perfecte combinatie van duurzaamheid, laag gewicht, gevoel en power. Het VDS systeem zorgt er voor dat de trillingen van het racket in de grip worden opgenomen waardoor het racket zeer rustig in de hand ligt, waardoor een zogenaamde tennis-elleboog tot het verleden behoort.
 4. -27%
  Grays Light Blue Classic
  Speciale prijs € 94,95 Normale prijs € 129,95
  De Light Blue Classic maakt deel uit van de Grays Squash Range sinds 1855 toen John Gray de beroemde houten squashrackets produceerde. Dit frame is het ultieme klassieke racket, gegoten in een modern (squash) jasje.

4 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren