;

Dunlop

Dunlop

8 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. € 0,00
 2. Niet op voorraad
  Dunlop Vibration Dampener
  Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,25

  De Dunlop Vibration Dampener is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot.

 3. -23%
  Victor Vibrastop (3x)
  Speciale prijs € 5,35 Normale prijs € 6,95
  De Victor Vibrastop is ontwikkeld om de speelbaarheid van een racket te verbeteren. Trillingen van de snaar worden geabsorbeerd, waardoor de controle op de bal wordt vergroot. De vibrastop kan eenvoudig tussen de bespanning worden geplaatst.
 4. -39%
  Dunlop Starterskit Dunlop Starterskit
  Speciale prijs € 41,95 Normale prijs € 69,00

  De starterskit van Dunlop voor als je met je vriend of vriendin aan de slag wilt. 2 maal de nieuwe Sonic Ti 5.0 met éénmaal een blauwe stip beginnersbal en een bal met een gele stip voor als je enkele weken verder bent. Voor de beginnende speler die graag tweemaal hetzelfde racket wil hebben, is dit natuurlijk een prima aanbieding.

 5. -51%
  Dunlop Starterskit 3.0
  Speciale prijs € 46,95 Normale prijs € 96,00

  De starterskit van Dunlop voor als je met je vriend of vriendin aan de slag wilt. 2 maal de Dunlop Hyper Lite Ti 4.0 met éénmaal een blauwe stip beginnersbal en een bal met een gele stip voor als je enkele weken verder bent. Voor de beginnende speler die graag tweemaal hetzelfde racket wil hebben, is dit natuurlijk een prima aanbieding.

 6. -19%
  2 x Dunlop Blackstorm Graphite
  Speciale prijs € 104,95 Normale prijs € 130,00
  De Dunlop Blackstorm Graphite 2021-2022 is de doorontwikkelde versie van de Dunlop Blackstorm Graphite 5.0. De balans van het racket is extra head light, waardoor het licht aanvoelt. Ook dit racket is voorzien van de Advanced Control System (ACS) technologie die zorgt voor meer stabiliteit van het squashracket.
 7. -35%
  2 x Dunlop Blackstorm Carbon 4.0 SALE !!
  Speciale prijs € 109,95 Normale prijs € 169,90

  De Dunlop Blackstorm Carbon 4.0 is de opvolger van de Blackstorm Carbon 3.0 en is een racket dat je door de vorm van het blad en de grote sweetspot veel gevoel en controle biedt. Het racket is voorzien van power grommets die zijn ontwikkeld om tijdens de slag nog meer power te genereren. Een racket voor de technische powerspeler.

 8. -25%
  2 x Dunlop Blackstorm Titanium SLS SUPERDEAL !!
  Speciale prijs € 119,95 Normale prijs € 160,00
  De Dunlop Blackstorm Titanium SLS is de nieuwe 2e optie van de Blackstorm Titanium die wij al jaren kennen. De SLS heeft echter een conventioneel snaarpatroon (geen Powermax), is 5 gram lichter en is zodoende zeer geschikt voor de aanvallende speler die gehecht is aan een racket met veel power en wendbaarheid.

8 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren