;

Squashballen

Squashballen

Showing 1-8 of 34 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -34%
  Victor Squashbal Geel
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 3,69
  Victor squashbal gele stip. Squashbal voor de gevorderde speler. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 2. -34%
  Victor Squashbal Rood
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 3,69
  Victor squashbal rode stip. Prima squashbal om mee te trainen. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 3. -34%
  Victor Squashbal Blauw
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 3,69
  Victor squashbal blauwe stip. Squashbal voor de beginnende squasher. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 4. Niet op voorraad
  Head squashbal Prime dubbel geel 1x
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 4,00

  Hoge kwaliteit, veel controle en duurzaam. De Head Prime squashbal is een squashbal voor wedstijdspelers met een hoog nivo en is te herkennen aan de dubbele gele stip.

 5. -39%
  Head squashbal Tournament geel 1x
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 4,00
  De Head Tournament squashbal is gemaakt van een speciaal samengesteld rubber. De Tournament bal stuit meer, langer en hoger dan de Head Prime bal en is daardoor makkelijker te spelen. Ontwikkeld voor de gevorderde squasher.
 6. -39%
  Head squashbal Start 1x
  Speciale prijs € 2,45 Normale prijs € 4,00

  De Head Start is ontwikkeld om een hogere stuit te geven, de Start bal geeft je langere rally's en daardoor meer plezier op de baan. Herkenbaar aan de enkele witte stip. De ideale bal voor de beginnende squasher.

 7. -25%
  Victor Squashbal Dubbelgeel
  Speciale prijs € 2,75 Normale prijs € 3,69
  Victor squashbal dubbele gele stip. Squashbal voor de wedstrijdspeler. De Victor bal is de officiële bal voor de Duitse Squash Bundesliga (DSQV).
 8. -26%
  Dunlop Squashball Pro
  Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 4,00
  Dit is de #1 keuze voor de wedstrijdspeler op het hoogste niveau. De bal is zwart van kleur en heeft twee gele stippen. De bal moet warm worden gespeeld zodat hij optimaal presteert. Dus eerst inspelen. Vergelijk het met het opwarmen van de (vaak Dunlop) banden bij de Formule 1. De bal heeft een gewicht van 24 gram en een diameter van 40 mm. Dit is de standaard. De Pro heeft als wedstrijdbal ook de laagste stuit en de laagste hang time. De Pro is de bal voor de grote nationale en internationale toernooien en voor competities op het hoogste niveau.

Showing 1-8 of 34 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren