;

Speedlights®

5 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Niet op voorraad
  Oliver hoofdzweetband

  Hoofdzweetband van Oliver met een zeer goed absorptievermogen. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

 2. --7%
  Speedminton® Speedlights (8x)
  € 5,95

  Voor een spannend spel in het donker! Meteen nadat een speedlight is geknikt, geeft het tot 3 uur lang licht en kan in een Night Speeder® gestoken worden. De Speeder® licht hiermee in zijn geheel op. Daardoor is het uitstekend geschikt voor een spel in het donker op de camping, 's avonds in het park of op het strand. De verpakking bevat 8 speedlights.

 3. -27%
  Wilson hoofdzweetband
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 10,95
  Comfortabele hoofdzweetband van Wilson met een hoog absorptievermogen.
 4. -25%
  Speedminton® Cones
  Speciale prijs € 12,75 Normale prijs € 16,95
  Met deze handige marker cones kun je in no time een speelveld afbakenen. Voor een snel spel zet je de cones dicht bij elkaar. Wil je hard en ver slaan, dan zet je de cones verder uit elkaar. 8 stuks in 1 verpakking.
 5. -36%
  Speedminton® Easy Court Pro
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 30,95
  Het officiële speelveld van de ICO World Series. Met een Easy Court wordt het gras in het park, het strand of andere plaatsen snel en eenvoudig omgetoverd in een echt Crossminton wedstrijdveld. De set bestaat uit 2 spelvierkanten (5,5 x 5,5 m) die met meegeleverde haringen snel vastgezet kunnen worden en .... spelen maar! Voor het strand zijn de speciale zandankers bijzonder geschikt. Hiermee kunnen de velden eenvoudig strak worden gespannen in rul zand. Deze easy courts zijn ook bijzonder geschikt voor Blackminton®

5 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren