;

Sets

Showing 1-8 of 13 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -23%
  Victor Mini Badmintonset
  Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 8,95

  De Victor Mini Badmintonset is een set die bestaat uit twee kleine rackets een badmintonshuttle en een zachte bal. De rackets hebben door de korte steel minder luchtweerstand en kunnen zodoende ook op het strand worden gebruikt. Om te kunnen spelen met een beetje wind, adviseren wij er om er een tube speeders van Vicfun (5,95 euro) bij te bestellen. Deze zijn zwaarder dan badmintonshuttles en hebben nagenoeg geen last van de wind. Voor 12,85 euro heb je dan een complete set waar je vanaf de eerste slag veel plezier aan beleeft.

 2. -17%
  Schildkröt Speedbadminton Set
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 29,95

  De nieuwe Speed Badmintonset van Schildkröt wordt geleverd met een set van 3 speeders en in een praktische tas met draagriem. De rackets (lengte 54,5 cm, gewicht 165 g, frameprofiel 17,3 mm) zijn 4 cm korter dan het normale badmintonracket en daardoor veel handzamer. Zowel beginners, recreatieve spelers als kinderen hebben vanaf de eerste slag veel meer plezier met deze set. Speedbadminton (vaak crossminton genoemd) is waarschijnlijk het meest veelzijdige racketspel ter wereld! Je speelt op het strand, in het park of in de tuin - zonder net. Het bijzondere van speedbadminton is de windstabiliteit - wie kent de frustrerende pogingen om badminton te spelen bij lichte wind niet? De windstabiele speeder is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt voor extra snelheid.

 3. -9%
  Talbot Torro Speed Badminton Set 2200
  Speciale prijs € 27,25 Normale prijs € 29,95

  De nieuwe Speed 2200-set van Talbot-Torro is de ideale overgang van badminton naar speedbadminton - de perfecte start! Twee badminton-achtige rackets met een frame van gehard aluminium, een stalen schacht en een duurzame snaar van 1,0 mm. De set wordt geleverd meten drie speeders (2 snelle "racers" en 1 langzamere "starter"). De smal geprofileerde 2200 rackets zijn aanzienlijk lichter dan de gebruikelijke (vergelijkbaar met het squashracket) speed badmintonrackets. Beginners, recreanten en kinderen kunnen hier veel sneller mee omgaan. Speedbadminton (vaak crossminton genoemd) is waarschijnlijk het meest veelzijdige racketspel ter wereld! Je speelt Speedebadminton op het strand, in het park of in de tuin - zonder net. Het bijzondere van speedbadminton is de windstabiliteit - wie kent de frustrerende pogingen om badminton te spelen bij lichte wind niet? De windstabiele speeder is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt voor extra snelheid.

 4. Niet op voorraad
  Speedminton® START Set
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 39,95
  Speedminton® START set - een leuke set voor de eerste Speedminton® ervaring. Speel zonder net en zonder limits. Met deze kwalitatief hoogwaardige basisuitrusting van goede kwaliteit is het mogelijk overal freestyle te spelen: op het strand, in het park of op straat - Anywhere, anytime! Met deze twee makkelijk te hanteren, duurzame en flitsend ontworpen rackets raak je snel in de ban van het spel. Perfekt voor beginners: de FUN Speeder®. Bij de eerste slagen al snel succes en veel plezier! Gaat het steeds beter, stap dan over op de MATCH Speeder®. Professionals spelen met deze officiële wedstrijd Speeder® die zorgt voor snelle slagenwisselingen.
 5. -13%
  Talbot Torro Speed Badminton Set 4400
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 39,95

  De Speed Badminton Set 4400 is de starterset van Talbot-Torro en wordt geleverd met 3 speeders, 2 snelle "racers" en 1 langzamere "starter". De rackets en de speeders zitten in een trendy tas. De rackets (lengte 54,5 cm, gewicht 165 g, frameprofiel 17,3 mm) zijn 4 cm korter dan een normaal badmintonracket en daardoor veel handzamer. Zowel beginners, recreatieve spelers als kinderen hebben vanaf de eerste slag veel meer plezier met deze set. Speedbadminton (vaak crossminton genoemd) is waarschijnlijk het meest veelzijdige racketspel ter wereld! Je speelt op het strand, in het park of in de tuin - zonder net. Het bijzondere van speedbadminton is de windstabiliteit - wie kent de frustrerende pogingen om badminton te spelen bij lichte wind niet? De windstabiele speeder is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt voor extra snelheid.

 6. -13%
  Speedminton Fun set
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 39,95
  De Speedminton FUN set biedt veel plezier voor de hele familie en vrienden en kan overal en altijd gespeeld worden - geen net, geen veld, geen extra dingen nodig. Het middelpunt van deze set is de nieuw ontwikkelde HELI Speeder. De HELI Speeder draait heel snel tijdens de vlucht en daardoor kan over kleine afstanden gespeeld worden. Behalve op het strand en in het park is het nu ook mogelijk om in de achtertuin te spelen. De twee FUN rackets zijn geschikt voor zowel jong en oud. De rackets zijn kleiner en lichter dan de andere Speedminton rackets waardoor deze als geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De set bevat twee speedlights waardoor ook in het donker gespeeld kan worden.
 7. -28%
  Speedminton® Junior Set
  Speciale prijs € 35,95 Normale prijs € 49,95

  De S-JR Set van Speedminton® in een nieuw design. De twee Junior-rackets zijn gemaakt van duurzaam aluminium, wegen slechts 160 gram en zijn zeer geschikt voor kinderen: Korte steel: hierdoor is het racket makkelijk te hanteren. Isometrisch racketblad: vergroot het raakvlak op het racket Perfect voor beginners: met de FUN Speeder® zijn beginners snel succesvol en hebben vanaf het eerste begin veel plezier in het spel.

 8. -10%
  Talbot Torro Speedbadminton-Set Speed 5500
  Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 49,95
  De Speed ​​5500 set van Talbot-Torro wordt geleverd met 6 speeders, 4 snelle "racers" en 2 langzamere "starters" in een trendy rugzak. De handige rackets (lengte 56,5 cm, gewicht 170 g, frameprofiel 17,3 mm) zijn 2 cm korter dan het normale badmintonracket en daardoor veel handzamer. Vanaf de eerste slag heb je veel plezier met deze set!

Showing 1-8 of 13 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren