;
  • Home
  • Speedminton® Cross Speeder® 3x
-20%

Speedminton® Cross Speeder® 3x

Beschrijving: De nieuwste telg uit de Speeder™ familie! Met z'n 9,3 gram is de crossspeeder de zwaargewicht onder de speeders. Het is de ultieme freestyle Speeder™ voor grote afstanden. Outdoor play in het park of op het strand is nog nooit zo spectaculair geweest. Ook geschikt om met de Speedlights in het donker te spelen.
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
Op voorraad
SKU Speedminton® Cross Speeder® 3x
Meer informatie
Produkt naam Speedminton® Cross Speeder® 3x
gtin 4260030782222
mpn 400211
merk Speedminton
Kleur green
Geslacht unisex
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee
De nieuwste telg uit de Speeder™ familie! Met z'n 9,3 gram is de crossspeeder de zwaargewicht onder de speeders. Het is de ultieme freestyle Speeder™ voor grote afstanden. Outdoor play in het park of op het strand is nog nooit zo spectaculair geweest. Ook geschikt om met de Speedlights in het donker te spelen.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Speedminton® Cross Speeder® 3x


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.