;

Speeders® - shuttles

4 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -20%
  Speedminton® Match Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  Deze windstabiele Speeder® is gemaakt voor spelafstanden tussen 15 tot 23 meter en is daarmee zeer geschikt voor wedstrijden. Bij meer wind kan de Match Speeder® eventueel verzwaard worden met een windring waardoor de Speeder® ook bij windkracht 2-3 zeer stabiel blijft. De Match Speeder® kan snelheden bereiken tot 290 km/u en is de officiële wedstrijd Speeder® van de International Crossminton Organization (ICO).
 2. -20%
  Speedminton® Night Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  De Night Speeder® heeft een transparant dopje waarin de speedlights gestoken kunnen worden. De speedlight levert 2 tot 3 uur licht voor een magisch spel in het donker.
 3. -20%
  Speedminton® Cross Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  De nieuwste telg uit de Speeder™ familie! Met z'n 9,3 gram is de crossspeeder de zwaargewicht onder de speeders. Het is de ultieme freestyle Speeder™ voor grote afstanden. Outdoor play in het park of op het strand is nog nooit zo spectaculair geweest. Ook geschikt om met de Speedlights in het donker te spelen.
 4. -23%
  Speedminton® Mix Speeder® 5x
  Speciale prijs € 14,65 Normale prijs € 18,95

  De Mix Tube voorziet in alle vier type Speeders. Hiermee kan altijd en overal gespeeld worden. De set bestaat uit: 1 Fun Speeder® (voor kortere afstanden), 2 Match Speeder® (voor normale afstanden en wedstrijd), 1 Cross Speeder® (voor grote afstanden Outdoor), 1 Night Speeder® (voor het spel in het donker) en 1 windring.

4 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren