;

Speeders® - shuttles

6 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -40%
  Vicfun Speedbadminton Shock Tubes Vicfun Speedbadminton Shock Tubes
  Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 9,95
  2 speeders voor de beginnende speler en 1 wedstrijdspeeder in een handige plastic tube.
 2. -30%
  Victor AirShuttle (3x) SALE !! Victor AirShuttle (3x) SALE !!
  Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 9,95
  De Victor AirShuttle is speciaal ontworpen voor AirBadminton en is zodoende geschikt om lekker in de buitenlucht in een park, op het strand of andere buitenlocatie te kunnen badmintonnen. Zelfs in weer en wind heeft deze shuttle een goede vlucht. Bij de ontwikkeling van de AirShuttle is men er vanuit gegaan dat er gespeeld kan worden tot een windsnelheid tot ca. 12 km per uur.
 3. -20%
  Speedminton® Match Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  Deze windstabiele Speeder® is gemaakt voor spelafstanden tussen 15 tot 23 meter en is daarmee zeer geschikt voor wedstrijden. Bij meer wind kan de Match Speeder® eventueel verzwaard worden met een windring waardoor de Speeder® ook bij windkracht 2-3 zeer stabiel blijft. De Match Speeder® kan snelheden bereiken tot 290 km/u en is de officiële wedstrijd Speeder® van de International Crossminton Organization (ICO).
 4. -20%
  Speedminton® Cross Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  De nieuwste telg uit de Speeder™ familie! Met z'n 9,3 gram is de crossspeeder de zwaargewicht onder de speeders. Het is de ultieme freestyle Speeder™ voor grote afstanden. Outdoor play in het park of op het strand is nog nooit zo spectaculair geweest. Ook geschikt om met de Speedlights in het donker te spelen.
 5. Niet op voorraad
   Talbot Torro Speedbadminton Shuttles 6x
  Speciale prijs € 9,50 Normale prijs € 12,95
  De tube bevat 4 snelle "racers" en 2 langzame "starters" shuttles. De shuttles zijn windstabiel, snel en ideaal voor elke speed badmintonset. Speedbadminton is waarschijnlijk de meest veelzijdige racketsport ter wereld! Je speelt op het strand, in het park of in de tuin, met of zonder zonder net. De windvaste shuttle is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt zodoende voor extra stabiliteit en snelheid.
 6. -23%
  Speedminton® Mix Speeder® 5x
  Speciale prijs € 14,65 Normale prijs € 18,95

  De Mix Tube voorziet in alle vier type Speeders. Hiermee kan altijd en overal gespeeld worden. De set bestaat uit: 1 Fun Speeder® (voor kortere afstanden), 2 Match Speeder® (voor normale afstanden en wedstrijd), 1 Cross Speeder® (voor grote afstanden Outdoor), 1 Night Speeder® (voor het spel in het donker) en 1 windring.

6 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren