;

Speeders® - shuttles

7 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -40%
  Vicfun Speedbadminton Shock Tubes Vicfun Speedbadminton Shock Tubes
  Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 9,95
  2 speeders voor de beginnende speler en 1 wedstrijdspeeder in een handige plastic tube.
 2. -20%
  Speedminton® Match Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  Deze windstabiele Speeder® is gemaakt voor spelafstanden tussen 15 tot 23 meter en is daarmee zeer geschikt voor wedstrijden. Bij meer wind kan de Match Speeder® eventueel verzwaard worden met een windring waardoor de Speeder® ook bij windkracht 2-3 zeer stabiel blijft. De Match Speeder® kan snelheden bereiken tot 290 km/u en is de officiële wedstrijd Speeder® van de International Crossminton Organization (ICO).
 3. -20%
  Speedminton® Night Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  De Night Speeder® heeft een transparant dopje waarin de speedlights gestoken kunnen worden. De speedlight levert 2 tot 3 uur licht voor een magisch spel in het donker.
 4. -20%
  Speedminton® Cross Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  De nieuwste telg uit de Speeder™ familie! Met z'n 9,3 gram is de crossspeeder de zwaargewicht onder de speeders. Het is de ultieme freestyle Speeder™ voor grote afstanden. Outdoor play in het park of op het strand is nog nooit zo spectaculair geweest. Ook geschikt om met de Speedlights in het donker te spelen.
 5. -25%
  Victor AirShuttle II (3x) Victor AirShuttle II (3x)
  Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 11,95

  AirBadminton speel je met een speciale AirShuttle. Deze aangepaste Victor AirBadminton AirShuttle II is speciaal gemaakt voor AirBadminton en heeft een goede vlucht bij zijwind. Deze vernieuwde Victor AirBadminton AirShuttle II heeft een aanzienlijk verbeterde duurzaamheid dankzij het gebruik van nylon in de rok. Bovendien zorgt de nieuwe neonkleur voor een betere zichtbaarheid!

 6. Niet op voorraad
   Talbot Torro Speedbadminton Shuttles 6x
  Speciale prijs € 9,50 Normale prijs € 12,95
  De tube bevat 4 snelle "racers" en 2 langzame "starters" shuttles. De shuttles zijn windstabiel, snel en ideaal voor elke speed badmintonset. Speedbadminton is waarschijnlijk de meest veelzijdige racketsport ter wereld! Je speelt op het strand, in het park of in de tuin, met of zonder zonder net. De windvaste shuttle is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt zodoende voor extra stabiliteit en snelheid.
 7. € 18,95

  De Mix Tube voorziet in alle vier type Speeders. Hiermee kan altijd en overal gespeeld worden. De set bestaat uit: 1 Fun Speeder® (voor kortere afstanden), 2 Match Speeder® (voor normale afstanden en wedstrijd), 1 Cross Speeder® (voor grote afstanden Outdoor), 1 Night Speeder® (voor het spel in het donker) en 1 windring.

7 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren