;

Speeders

6 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -42%
  Speedminton® HELI Speeder® 2x
  Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 9,95
  De HELI Speeder® maakt indruk met zijn rotatie-eigenschappen en biedt gegarandeerd plezier, zelfs op korte afstanden. De nieuw ontwikkelde 'shuttle' zorgt voor een zelf-rotatie waarbij de Speeder® zeer doeltreffend vliegt. De HELI Speeder® wordt exclusief geproduceerd in Duitsland, met behulp van recyclebaar en dus milieuvriendelijke hightech-plastics uit Zwitserland. En als het donker wordt, kan gewoon doorgespeeld worden door er een Speedlight in te doen.
 2. -20%
  Vicfun Speedbadminton Shock Tube / Speeders Vicfun Speedbadminton Shock Tube / Speeders
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,95

  De schokbuis is de ideale metgezel voor de speed badmintonrackets. Het heeft een ongelooflijke duurzaamheid en wordt geleverd in een handig pakket. Je krijgt 2 Shock Balls en een Shock XL Ball. Beiden zijn erg snel en kleurrijk, dus makkelijker te zien en te raken. Het verschil is alleen in gewicht, met de schokballen weegt 9 g en XL bal 10 g. Dit heeft echter alleen invloed op de snelheid van de balvlucht, het speedbadminton.

 3. -20%
  Speedminton® Fun Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95

  Speeder® Tube met 3 stabiele speeders. De FUN Speeder® is qua gewicht de lichtste Speeder® en daarmee bijzonder geschikt voor beginners, kinderen en trainingsdoeleinden. Deze Speeder® is speciaal voor korte afstanden tussen 5 - 20 meter en kunnen een snelheid bereiken tot 260 km/u. De FUN Speeder® is de officiële Speeder® van de ICO (Internationale Crossminton Organisation) bij de jeugdcategorieën.

 4. -20%
  Speedminton® Match Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  Deze windstabiele Speeder® is gemaakt voor spelafstanden tussen 15 tot 23 meter en is daarmee zeer geschikt voor wedstrijden. Bij meer wind kan de Match Speeder® eventueel verzwaard worden met een windring waardoor de Speeder® ook bij windkracht 2-3 zeer stabiel blijft. De Match Speeder® kan snelheden bereiken tot 290 km/u en is de officiële wedstrijd Speeder® van de International Crossminton Organization (ICO).
 5. -20%
  Speedminton® Night Speeder® 3x
  Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,95
  De Night Speeder® heeft een transparant dopje waarin de speedlights gestoken kunnen worden. De speedlight levert 2 tot 3 uur licht voor een magisch spel in het donker.
 6. Niet op voorraad
  Speedminton® Mix Speeder® 5x
  Speciale prijs € 12,75 Normale prijs € 15,95

  De Mix Tube voorziet in alle vier type Speeders. Hiermee kan altijd en overal gespeeld worden. De set bestaat uit: 1 Fun Speeder® (voor kortere afstanden), 2 Match Speeder® (voor normale afstanden en wedstrijd), 1 Cross Speeder® (voor grote afstanden Outdoor), 1 Night Speeder® (voor het spel in het donker) en 1 windring.

6 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren