;

Speed(bad)minton

Showing 1-8 of 16 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Speciale prijs € 4,50 Normale prijs € 8,00

  Hoofdzweetband van Oliver met een zeer goed absorptievermogen. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

 2. -40%
  Vicfun Speedbadminton Shock Tubes Vicfun Speedbadminton Shock Tubes
  Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 9,95
  2 speeders voor de beginnende speler en 1 wedstrijdspeeder in een handige plastic tube.
 3. -23%
  Victor Mini Badmintonset
  Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 8,95

  De Victor Mini Badmintonset is een set die bestaat uit twee kleine rackets een badmintonshuttle en een zachte bal. De rackets hebben door de korte steel minder luchtweerstand en kunnen zodoende ook op het strand worden gebruikt. Om te kunnen spelen met een beetje wind, adviseren wij er om er een tube speeders van Vicfun (5,95 euro) bij te bestellen. Deze zijn zwaarder dan badmintonshuttles en hebben nagenoeg geen last van de wind. Voor 12,85 euro heb je dan een complete set waar je vanaf de eerste slag veel plezier aan beleeft.

 4. -30%
  Victor AirShuttle (3x) SALE !! Victor AirShuttle (3x) SALE !!
  Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 9,95
  De Victor AirShuttle is speciaal ontworpen voor AirBadminton en is zodoende geschikt om lekker in de buitenlucht in een park, op het strand of andere buitenlocatie te kunnen badmintonnen. Zelfs in weer en wind heeft deze shuttle een goede vlucht. Bij de ontwikkeling van de AirShuttle is men er vanuit gegaan dat er gespeeld kan worden tot een windsnelheid tot ca. 12 km per uur.
 5. -27%
  Wilson hoofdzweetband
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 10,95
  Comfortabele hoofdzweetband van Wilson met een hoog absorptievermogen.
 6. Niet op voorraad
   Talbot Torro Speedbadminton Shuttles 6x
  Speciale prijs € 9,50 Normale prijs € 12,95
  De tube bevat 4 snelle "racers" en 2 langzame "starters" shuttles. De shuttles zijn windstabiel, snel en ideaal voor elke speed badmintonset. Speedbadminton is waarschijnlijk de meest veelzijdige racketsport ter wereld! Je speelt op het strand, in het park of in de tuin, met of zonder zonder net. De windvaste shuttle is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt zodoende voor extra stabiliteit en snelheid.
 7. -17%
  Schildkröt Speedbadminton Set
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 29,95

  De nieuwe Speed Badmintonset van Schildkröt wordt geleverd met een set van 3 speeders en in een praktische tas met draagriem. De rackets (lengte 54,5 cm, gewicht 165 g, frameprofiel 17,3 mm) zijn 4 cm korter dan het normale badmintonracket en daardoor veel handzamer. Zowel beginners, recreatieve spelers als kinderen hebben vanaf de eerste slag veel meer plezier met deze set. Speedbadminton (vaak crossminton genoemd) is waarschijnlijk het meest veelzijdige racketspel ter wereld! Je speelt op het strand, in het park of in de tuin - zonder net. Het bijzondere van speedbadminton is de windstabiliteit - wie kent de frustrerende pogingen om badminton te spelen bij lichte wind niet? De windstabiele speeder is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt voor extra snelheid.

 8. -9%
  Talbot Torro Speed Badminton Set 2200
  Speciale prijs € 27,25 Normale prijs € 29,95

  De nieuwe Speed 2200-set van Talbot-Torro is de ideale overgang van badminton naar speedbadminton - de perfecte start! Twee badminton-achtige rackets met een frame van gehard aluminium, een stalen schacht en een duurzame snaar van 1,0 mm. De set wordt geleverd meten drie speeders (2 snelle "racers" en 1 langzamere "starter"). De smal geprofileerde 2200 rackets zijn aanzienlijk lichter dan de gebruikelijke (vergelijkbaar met het squashracket) speed badmintonrackets. Beginners, recreanten en kinderen kunnen hier veel sneller mee omgaan. Speedbadminton (vaak crossminton genoemd) is waarschijnlijk het meest veelzijdige racketspel ter wereld! Je speelt Speedebadminton op het strand, in het park of in de tuin - zonder net. Het bijzondere van speedbadminton is de windstabiliteit - wie kent de frustrerende pogingen om badminton te spelen bij lichte wind niet? De windstabiele speeder is zwaarder en kleiner dan een normale shuttle en zorgt voor extra snelheid.

Showing 1-8 of 16 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren