;

Salming Kobra 3 white

Beschrijving: De Salming Kobra 3 is een zeer lichte en stabiele indoorschoen met een superieure grip dankzij een zeer duurzaam lichtgewicht rubbercompound voorzien van Salmings Hexagon patroon, ontworpen voor de best mogelijke grip op alle indoorvloeren. Verder is de schoen voorzien van Salmings T.G.S. 62/75 technologoe. Dit is een zogenaamd torsiegeleidingssysteem (TGS) dat zorgt voor meer flexibiliteit om de natuurlijke bewegingen van de voet te stimuleren. TGS 62/75 houdt rekening met alle loopcycluscriteria. Tegelijkertijd verzacht het de spanningen veroorzaakt door wrijving tijdens zijwaartse bewegingen. De schoen buigt precies op de juiste plaats en stimuleert de natuurlijke zijwaartse en voorwaartse bewegingen van de voet. RECOIL ™ ERF. De tussenzool van de Hawk 2 is gemaakt van het nieuwe RECOIL ™ ERF - Energy Rebound Foam. Een superlichtgewicht materiaal met een hoog verend vermogen.
Speciale prijs € 134,95 Normale prijs € 169,95
Op voorraad
SKU Salming Kobra 3 white
Categories: Squashschoenen
Meer informatie
Produkt naam Salming Kobra 3 white
mpn bezoekersparkeerkaart
merk Salming
Kleur white
Geslacht unisex
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee
De Salming Kobra 3 is een zeer lichte en stabiele indoorschoen met een superieure grip dankzij een zeer duurzaam lichtgewicht rubbercompound voorzien van Salmings Hexagon patroon, ontworpen voor de best mogelijke grip op alle indoorvloeren. Verder is de schoen voorzien van Salmings T.G.S. 62/75 technologoe. Dit is een zogenaamd torsiegeleidingssysteem (TGS) dat zorgt voor meer flexibiliteit om de natuurlijke bewegingen van de voet te stimuleren. TGS 62/75 houdt rekening met alle loopcycluscriteria. Tegelijkertijd verzacht het de spanningen veroorzaakt door wrijving tijdens zijwaartse bewegingen. De schoen buigt precies op de juiste plaats en stimuleert de natuurlijke zijwaartse en voorwaartse bewegingen van de voet. RECOIL ™ ERF. De tussenzool van de Hawk 2 is gemaakt van het nieuwe RECOIL ™ ERF - Energy Rebound Foam. Een superlichtgewicht materiaal met een hoog verend vermogen.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Salming Kobra 3 white


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.