;

Salming Hawk 2 neon

Beschrijving: De Salming Hawk 2 is het nieuwste paradepaardje van dit Zweedse merk. Los van de looks, zoals de kleurstelling, zit de schoen als gegoten, mede door de "ExoSkeleton™" techniek waardoor je de schoen als het ware om je voet heen trekt.
Speciale prijs € 139,95 Normale prijs € 179,95
Op voorraad
SKU Salming Hawk 2 neon
Categories: Squashschoenen
Meer informatie
Produkt naam Salming Hawk 2 neon
gtin 7333049121928
mpn 1230085-1604
merk Salming
Kleur green
Geslacht unisex
De Salming Hawk 2 zit als gegoten, mede door de "ExoSkeleton™" techniek waardoor je de schoen als het ware om je voet heen trekt. Verder is de schoen voorzien van onderstaande technieken: Hexagrip zool Een zeer duurzaam lichtgewicht rubbercompound voorzien van Salmings HexaGrip ™ -patroon, ontworpen voor de best mogelijke grip op alle indoorvloeren. Ergo Heel cup Deze anatomisch gevormde heelcup is langer dan de gemiddelde heelcup en draagt bij aan een betere pasvorm en meer comfort. RollBar ™ Een grotere ronding (rollbar) aan de binnenzijde van de buitenzool vergemakkelijkt het naar binnen rollen en afzetten van de voet. Gevolg hiervan is een grote stabiliteit bij snelle bewegingen en minder kans op blessures. T.G.S. 62/75 Dit is een zogenaamd torsiegeleidingssysteem (TGS) dat zorgt voor meer flexibiliteit om de natuurlijke bewegingen van de voet te stimuleren. TGS 62/75 houdt rekening met alle loopcycluscriteria. Tegelijkertijd verzacht het de spanningen veroorzaakt door wrijving tijdens zijwaartse bewegingen. De schoen buigt precies op de juiste plaats en stimuleert de natuurlijke zijwaartse en voorwaartse bewegingen van de voet. LMS + Dual De Hawk 2 heeft een extra brede zool aan de voorzijde waardoor enkelblessures worden verminderd. De Hawk 2 is de enige schoen in het assortiment met deze techniek. RECOIL ™ ERF De tussenzool van de Hawk 2 is gemaakt van het nieuwe RECOIL ™ ERF - Energy Rebound Foam. Een superlichtgewicht materiaal met een hoog verend vermogen.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Salming Hawk 2 neon


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.