;
-26%

Prince Venom Tour 975

Beschrijving:

Het racket van Mohamed Abouelghar, PSA nr. 11 (2020). De Prince Venom Tour 975 biedt veel kracht en controle door de gebruikte technologieën. Het racket is een prima keuze voor alle squashers die op zoek zijn naar een licht en wendbaar racket. De Venom Tour 975 profiteert van O3-technologie, Power Ring-technologie en het TeXtreme X Twaron-materiaal. De O3-technologie beschikt over O-poorten in het blad voor extra stabiliteit en controle. De Power Ring-technologie verbetert de respons en het vermogen en het TeXtreme X Twaron materiaal zorgt voor een hogere torsiestabiliteit door de gebruikte koolstofvezels.

Speciale prijs € 139,95 Normale prijs € 189,95
Op voorraad
SKU Prince Venom Tour 975
Meer informatie
Produkt naam Prince Venom Tour 975
merk Prince
Kleur blue / black
Geslacht unisex
Materiaal TeXtreme X Twaron
Bladgrootte 465 (cm2)
Snaarpatroon 16 x 16
Balans Head heavy
Racket gewicht 135 (frame)
niveau speler Professional
Hoes Ja
vorig model Yes
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee

Het racket van Mohamed Abouelghar, PSA nr. 11 (2020). De Prince Venom Tour 975 biedt veel kracht en controle door de gebruikte technologieën. Het racket is een prima keuze voor alle squashers die op zoek zijn naar een licht en wendbaar racket. De Venom Tour 975 profiteert van de O3-technologie, Power Ring-technologie en het TeXtreme X Twaron-materiaal. De O3-technologie beschikt over O-poorten in het blad voor extra stabiliteit en controle. De Power Ring-technologie verbetert de respons en het vermogen en het TeXtreme X Twaron materiaal zorgt voor een hogere torsiestabiliteit door de gebruikte koolstofvezels.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Prince Venom Tour 975


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.