;

Prince NFS Indoor II

Beschrijving: De Prince NFS Indoor II is één van de meest verkochte Prince squashschoenen aller tijden. De schoen is gemaakt op de natuurlijke voetvorm en biedt een prima pasvorm met comfortabele ondersteuning. Het lichtgewicht synthetisch bovenwerk van Nubuck zorgt voor comfort en duurzaamheid. Verder kent de schoen een uitstekende demping en is hij voorzien van een uitneembare zachte EVA-inlegzool.
€ 88,95
Op voorraad
SKU Prince NFS Indoor II
Categories: Squashschoenen
Meer informatie
Produkt naam Prince NFS Indoor II
gtin 084962968677
mpn 8P102104
merk Prince
Kleur black / red
Geslacht unisex
De Prince NFS Indoor II is één van de meest verkochte Prince squashschoenen aller tijden. De schoen is gemaakt op de natuurlijke voetvorm en biedt een prima pasvorm met comfortabele ondersteuning. Het lichtgewicht synthetisch bovenwerk van Nubuck zorgt voor comfort en duurzaamheid. Verder kent de schoen een uitstekende demping en is hij voorzien van een uitneembare zachte EVA-inlegzool.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Prince NFS Indoor II


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.