Ophalen bij Squash webwinkel.nl.


Om logistieke redenen is afhalen enkel mogelijk bij bestellingen vanaf € 20,-. Wij vragen uw begrip hier voor. Houdt u er rekening mee dat u bij afhalen slechts een klein bedrag aan verzendkosten bespaart. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling zelfs kosteloos verstuurd. Direct na uw bestelling op de website ontvangt u per e-mail ons telefoonnummer om een afspraak te maken.

Betaling bij deze ophaling is alleen contant én gepast mogelijk. We hebben geen fysieke winkel en bieden uitsluitend een afhaalmogelijkheid op afspraak! Langskomen zonder afspraak heeft geen zin aangezien we ons magazijn op een andere locatie hebben.

Afhalen bij sportcentrum Dennenmarken of bij Il Fiore Herteheym in Roermond of Sportcity Echt.
Al onze producten kunt u ook ophalen bij bovenstaande centra. Zo bespaart u de verzendkosten en kunt u de producten daadwerkelijk vasthouden en beoordelen. Op deze avonden zijn er ook testrackets aanwezig om een balletje te slaan. Om gebruik te maken van deze mogelijkheid dient u bij u bestelling de optie afhalen bij Dennenmarken, Herteheym aan te klikken. Op uw factuur worden dan uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht

 

PakjeGemak

PakjeGemak

De keuze is aan u.
Wie winkelt op internet hoeft niet meer thuis te blijven om zijn bestelling in ontvangst te nemen. Met PakjeGemak bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. U kunt kiezen uit een van de 1700 winkellocaties aangesloten bij PakjeGemak.

Ruime openingstijden .
PakjeGemak locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20.00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1600 locaties geopend. Onderstaande tabel geeft een indicatie van de openingstijden.

Om een beeld te geven van de mogelijke locaties, hier een aantal voorbeelden:
- Supermarkten (o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Jumbo, Spar, C1000)
- Tabakswinkels
- Boekenwinkels (o.a. Primera, The Read shop, Bruna)
Deze winkels zijn niet alleen in grote plaatsen te vinden, maar ook in kleine gemeentes/dorpen.

Bekijk hier alvast mogelijke afhaallocaties.

Hoe werkt het?
Kies uw PakjeGemak locatie
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, moet u beslissen waar de zending naar toe moet worden gestuurd. U kunt kiezen voor een huis/werkadres, maar ook voor een PakjeGemak locatie. Op basis van postcode, plaatsnaam of regio worden de dichtstbijzijnde locaties getoond, inclusief openingstijden. U maakt een keuze en vervolgt het bestelproces op de website.

Notificatie .
Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u via mail een bevestiging en een track & tracé code. Hiermee kunt u zien wanneer uw zending op de afhaallocatie aanwezig is. Daarna kunt u, met uw legitimatie, de bestelling afhalen!


Van toepassing zijn de servicekaders zoals u die kent van TNT Post Pakketservice. De overkomstduur is in de regel 24 uur. Na verzending van het pakket, kan het doorgaans de volgende dag na 16:00 uur afgehaald worden.

Wat zijn de kosten?
Squashwebwinkel.nl  biedt de service PakjeGemak volledig gratis aan!

 PakjeGemak

 

website HKSolutions