Klachten en of complimenten.

Heeft u klachten en of complimenten over onze site, de afhandeling of over onze producten dan willen wij dat graag van u weten. Enkel met deze gegevens kunnen wij onze service verbeteren. Ook kan het zijn dat wij onze site moeten aanpassen aan uw wensen c.q. opmerkingen. De site is er slechts om u een goed product te kunnen aanbieden. Heeft u klachten, of complimenten laat het ons weten. U kunt gebruik maken van ons Email adres info@squashwebwinkel.nl U krijgt altijd antwoord.

Squashwebwinkel.nl is aangesloten bij de Webshopkeurmerk. In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Het Webshop Keurmerk werd opgericht toen de Consumentenbond bekend maakte de activiteiten met betrekking tot het Webtrader-logo te beëindigen. Veel webwinkels die na de uitvoerige screeningsprocedure het Webtrader-logo op de website mochten gebruiken, sloten zich toen aan bij het Webshop Keurmerk. De Webshop Keurmerk-voorwaarden zijn dan ook gebaseerd op de eerder door de Consumentenbond gehanteerde voorwaarden.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Webshop Keurmerk is te bereiken;

Stichting Webshop Keurmerk
T.a.v. mr. M.C.J. Teurlings
Willemsparkweg 193
1071 HA Amsterdam

E-mail: info@keurmerk.info

website HKSolutions