Squashtas kiezen

Ik wil beginnen met een tip, koop een grotere tas dan je in eerste instantie wil kopen. Je komt straks namelijk plek tekort. En teveel ruimte is geen last. De meeste tassen hebben een beugel die je kunt gebruiken om deze over je schouder te hangen.

Er zijn verschillende tassen van verschillende merken. De eerste is de backpack. Makkelijk en klein. Dus er kan niet veel in. Maar dat is dan een bewuste keuze. De Dunlop backpacks zijn goed en goedkoop. Wil je een mooie, koop er dan een van Salming of Oliver.

De andere tassen zijn de 3, 6, 9, 12 en zelfs een 15 tas. Er zijn zelfs trolleys te koop voor de professional. De keuze is afhankelijk wat je allemaal mee wilt nemen. (Denk aan mijn eerste alinea)

Meestal heb je 1 of 2 squashrackets, squashballetjes en gripjes, een handdoek, schone kleren, reflex spray en een bidon bij je. Vanaf een 6-tas kun je dit makkelijk meenemen. Eigenlijk alle merken hebben deze wel in hun assortiment. Kijk op de site naar jouw merk en/of kleur. Sommige tassen hebben een speciaal vak voor natte kleding

website HKSolutions