Head Graphene XT Xenon 135 Slimbody

Kort overzicht

Aanbevolen door Omar Mosaad. De Graphene XT XENON 135 SLIMBODY is iets zwaarder dan het 120 model, wat leidt tot meer controle en zeer nauwkeurige slagen. Door het nieuwe Adaptive Fan Pattern ( AFP ) technologie kun je kiezen tussen het rechte snarenpatroon voor maximale power of het speciale fan- vormig patroon om je vermogen om de bal onder controle te maximaliseren. Het racket wordt geleverd met de innovatieve Graphene XT -technologie, die het swinggewicht brengt daar waar je die het meest nodig hebt voor een perfecte mix van controle en wendbaarheid.

Levertijd: 2 - 3 Dagen

Advies prijs: € 149,95

Onze prijs € 99,95

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/e/head-graphene-xenon-135-slimbody_750-4.jpg


Extra informatie

Maat 68,5 cm
Merk HEAD
Materiaal Graphene/CT2
Gewicht racket 135 (unstrung)
Snaarpatroon 14 x 17
Bladgrootte 475 cm2
Balans Even


Details

Aanbevolen door Omar Mosaad. De Graphene XT XENON 135 SLIMBODY is iets zwaarder dan het 120 model, wat leidt tot meer controle en zeer nauwkeurige slagen. Door het nieuwe Adaptive Fan Pattern ( AFP ) technologie kun je kiezen tussen het rechte snarenpatroon voor maximale power of het speciale fan- vormig patroon om je vermogen om de bal onder controle te maximaliseren. Het racket wordt geleverd met de innovatieve Graphene XT -technologie, die het swinggewicht brengt daar waar je die het meest nodig hebt voor een perfecte mix van controle en wendbaarheid . Het unieke dunne frame maakt het racket zeer aerodynamische en zorgt ervoor dat je elke bal nog kan herstellen wanneer deze dicht bij de muur komt. Een super accuraat en controle racket, waardoor het de perfecte keuze is voor de allround toernooispeler.

website HKSolutions