;
-38%

Dunlop SX Club long backpack

Beschrijving: De Dunlop SX Club long backpack is de perfecte tas voor spelers die op zoek zijn naar een compacte maar toch efficiënte rugzak met extra ruimte. De tas zelf wordt geleverd met een groot hoofdvak met een elastische hoes die je rackets goed beschermt. Er is voldoende ruimte om schoenen en extra spullen in het hoofdvak te bewaren. De tas heeft een voorvak met ritssluiting voor kleinere waardevolle spullen en is voorzien van ergonomische en verstelbare schouderbanden.
Speciale prijs € 36,95 Normale prijs € 59,95
Op voorraad
SKU Dunlop SX Club long backpack
Meer informatie
Produkt naam Dunlop SX Club long backpack
gtin 045566912473
mpn 10295449
merk Dunlop
Kleur black / yellow
Geslacht unisex
Breedte 32 cm.
Lengte 71 cm.
Hoogte 16 cm.
handvaten Nee
Aantal hoofdvakken 2
rackets 1-2
Thermisch geisoleerd vak nee
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee
De Dunlop SX Club long backpack is de perfecte tas voor spelers die op zoek zijn naar een compacte maar toch efficiënte rugzak met extra ruimte. De tas zelf wordt geleverd met een groot hoofdvak met een elastische hoes die je rackets goed beschermt. Er is voldoende ruimte om schoenen en extra spullen in het hoofdvak te bewaren. De tas heeft een voorvak met ritssluiting voor kleinere waardevolle spullen en is voorzien van ergonomische en verstelbare schouderbanden.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Dunlop SX Club long backpack


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.