;
-39%

Dunlop Starterskit

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Beschrijving:

De starterskit van Dunlop voor als je met je vriend of vriendin aan de slag wilt. 2 maal de nieuwe Sonic Ti 5.0 met éénmaal een blauwe stip beginnersbal en een bal met een gele stip voor als je enkele weken verder bent. Voor de beginnende speler die graag tweemaal hetzelfde racket wil hebben, is dit natuurlijk een prima aanbieding.

Speciale prijs € 41,95 Normale prijs € 69,00
Op voorraad
SKU Dunlop Squash Starterskit
Meer informatie
Produkt naam Dunlop Starterskit
gtin 7438245098088
mpn MSDSK
merk Dunlop
Kleur grey
Geslacht unisex
Materiaal Aluminium
Snaarpatroon 16 x 18
Balans Head heavy
Racket gewicht 195
niveau speler Beginner
Hoes Ja

De starterskit van Dunlop voor als je met je vriend of vriendin aan de slag wilt. 2 maal de nieuwe Sonic Ti 5.0 met éénmaal een blauwe stip beginnersbal en een bal met een gele stip voor als je enkele weken verder bent. (De squashballen kunnen van het merk Dunlop, Wilson of Victor zijn)Voor de beginnende speler die graag tweemaal hetzelfde racket wil hebben, is dit natuurlijk een prima aanbieding.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Dunlop Starterskit


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.