;
  • Home
  • Dunlop Squashball Mini Fun 3 Box
-15%

Dunlop Squashball Mini Fun 3 Box

Beschrijving: De Mini Squash Fun is de #1 bal voor kids van 5 tot 7 jaar. De Fun is (licht)rood van kleur en heeft geen stip. De bal heeft een diameter van 60 mm. Het is een heel langzame bal met een heel hoge stuit. Met deze bal leren de allerjongsten spelenderwijs (onder begeleiding) squash spelen.
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,95
Op voorraad
SKU Dunlop Squashball Mini Fun 3er Box
Meer informatie
Produkt naam Dunlop Squashball Mini Fun 3 Box
gtin 5013317241399
mpn 753139
merk Dunlop
Kleur red
Geslacht kids
De Mini Squash Fun is de #1 bal voor kids van 5 tot 7 jaar. De Fun is (licht)rood van kleur en heeft geen stip. De bal heeft een diameter van 60 mm. Het is een heel langzame bal met een heel hoge stuit. Met deze bal leren de allerjongsten spelenderwijs (onder begeleiding) squash spelen.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Dunlop Squashball Mini Fun 3 Box


Algemene informatie

De verkoopprijzen op de productpagina's zijn inclusief 21% of 9 % btw, aangezien ons magazijn zich in Nederland bevindt.

Leveringen zijn alleen mogelijk aan adressen niet zijnde ophaalstations van bijvoorbeeld Deutsche Post, DHL, UPS of DPD. Uiteraard wel naar een PostNL / Pakje gemak locatie.

De verzending binnen de Benelux is voor een bestelling vanaf € 50,00 gratis. Voor een bestelling met een waarde lager dan 50 € zijn de verzendkosten € 2,75 of € 6,75.