Dunlop Hyperfibre+ Revelation Pro Ali Farag SUPERAANBIEDING!!

Kort overzicht

De Dunlop Hyperfibre+ Revelation Pro is een racket met veel power en controle en is het racket van profsquasher Ali Farag die het frame heeft voorzien van zijn handtekening.
Het racket is bespannen met de Dunlop Great White snaar en heeft een Hydramax Powergrip. De Hyperfibre+ technologie is verwerkt op de 2 uur en op 10 uur positie in het blad en zorgt niet alleen voor meer power, maar ook voor meer stabiliteit en stevigheid. Momenteel het topracket van Dunlop.

Levertijd: 2 - 3 Dagen

Advies prijs: € 160,00

Onze prijs € 88,95

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/y/hyperfibre_revelation_pro.jpg


Extra informatie

Maat Nee
Merk Dunlop
Materiaal Premium Graphite
Gewicht racket 128 (frame)
Snaarpatroon 14 x 19
Bladgrootte 490 cm2
Balans Top zwaar


Details

De Dunlop Hyperfibre+ Revelation Pro is een racket met veel power en controle en is het racket van profsquasher Ali Farag die het frame heeft voorzien van zijn handtekening. Het racket is bespannen met de Dunlop Great White snaar en heeft een Hydramax Powergrip. De Hyperfibre+ technologie is verwerkt op de 2 uur en op 10 uur positie in het blad en zorgt niet alleen voor meer power, maar ook voor meer stabiliteit en stevigheid. Momenteel het topracket van Dunlop.

website HKSolutions