Squashbril

squashwebwinkel.nl heeft het grootste assortiment squashbrillen. Alle brillen voldoen aan de juiste specificaties voor een squashbril. Ze zorgen ervoor dat er geen squashbal in je oogkas komt. Helaas past een squashbal namelijk precies in je oogkas. En kan daarom heel veel schade aanrichten. Zelfs tot uiteindelijk blindheid aan je oog. Om deze reden hebben de verschillende squashbonden besloten een squashbril verplicht te stellen voor spelers onder de achttien jaar. Formeel tijdens wedstrijden, maar gelukkig nemen steeds meer verenigingen deze regel over voor alle wedstrijden.

Welke bril

Zoals eerder genoemd hebben wij het grootste aanbod. Drie van deze brillen worden het meest verkocht. De Dunlop  i-Armor, de Karakal 3000 en de Titan Squashbril. Deze laatste in vier kleuren. Alle brillen zijn goedgekeurd om mee te kunnen squashen.

 

Verschillen

De verschillen in de brillen zitten in de breedte van de bril, de ronding van de glazen en de mogelijkheid om hem met een bandje om je hoofd vast te zetten. Dat kan soms handig zijn, andere mensen houden er niet van dat de bril te strak zit. Maar, je kunt het bandje eraf laten. De Wilson Omni heeft een heel bijzondere vorm en sluit goed aan. Echter je hebt soms het idee dat je je iets afsluit omdat je wellicht een kleiner gezichtsveld hebt. Vreemd genoeg verkoop ik deze bril ook aan basketbalspelers die hun ogen willen beschermen tegen de vingers van de tegenstander

Brildrager.

Voor brildragers die hun bril willen blijven of moeten dragen tijdens het squashen, is er de squashbril van Halo. Deze bril kan precies over je eigen bril. Ik verkoop deze bril niet echt veel. Ik verwacht dat dit is omdat hij er meer uitziet als een lasbril dan een squashbril. Maar, veiligheid gaat meestal niet samen met mooi zijn. Of, je zou voor de i-maskmoeten kiezen. Deze bril is er in verschillende kleuren en is een uitkomst voor brildragers maar natuurlijk ook door zijn gebruikscomfort voor niet brildragers. Hij is makkelijk in te stellen en het lijkt alsof je meer gezichtsruimte hebt bij het dragen van de i-mask. 


 

 

Smal gezicht

Voor mensen met een smaller gezicht is er speciaal de Titan junior, de Karakal 2500 en de Dunlop junior. 

website HKSolutions