Asics Gel Blast 7 blauw-wit de laatste

Kort overzicht

Asics Gel Blast 7

Levertijd: 2 - 3 Dagen

Advies prijs: € 129,95

Onze prijs € 75,00

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/s/asics_gel_blast_7_4.jpg

* Verplichte velden

Advies prijs: € 129,95

Onze prijs € 75,00Extra informatie

Merk Asics
Materiaal Polyester


Details

Asics Gel-Blast 7

 

 

 

 

De Asics Gel-Blast 7 is een indoorschoen voor veel stabiliteit en controle tijdens je spel.

De schoen is licht en heeft perfect uitgewerkte demping. Kenmerken en voordelen NC Rubber Outsole Een compact op elkaar gefabriceerde zool die ervoor zorgt dat demping zeer goed is en de grip op zowel droge als natte ondergrond niet verloren gaat.

Open Mesh UpperDe upper van de schoen is goed geventileerd en licht. Op deze manier krijg t de voet ook van de bovenkant frisse lucht binnen.

Personal Heel Fit (PHF) Drie lagen van het zogenoemde memory foam, dit zorgt voor een gepersonaliseerde pasvorm. AHAR+® AHAR+ is een lichtere en dunnere versie van het Asics High Abrasion Resistant Rubber (AHAR). Het is geplaatst op de veelgebruikte gebieden van de buitenzool, om slijtage aanzienlijk te verminderen. Asymmetrical Lacing Design een antonomisch geplaatst vetersysteem voorkomt irritatie en verhoogt het comfort en de soepele pasvorm. Trusstic System Een kunststof element geplaatst onder de middenvoet dat extra stabiliteit geeft aan de voet en tevens gewichtsbesparend werkt.

Rearfoot and Forefoot GEL® Cushioning Systems Verzwakt schokken aanzienlijk op het moment van neerkomen en tijdens het afzetten, ook zorgt het voor een soepele afwikkeling. California Slip Lasting Door de California Slip Lasting technologie zit de voet extra stevig in de schoen en wordt het slippen tegengegaan.

Removable Sockliner De zool kan worden verwijdert zodat je deze kan vervangen door je eigen (op maat gemaakte) zool.

DuoMax® Support System Het DYNAMIC DUOMAX systeem is de adaptieve versie van DUOMAX, een tussenzoolmateriaal voor voetondersteuning. Het zorgt voor stabilisatie van de voet op het moment dat die volledig op de grond staat, de zogenaamde standfase. Betere ondersteuning in deze fase betekent meer stabiliteit in de afzet. SpEVA Midsole Material Door de speciale samenstelling heeft de tussenzool minder tijd nodig de oorspronkelijke vorm weer aan te nemen. Hierdoor verloopt de afwikkeling gemakkelijker en kost het de handballer minder energie. I.G.S. Impact Guidance System.

Door de specifieke opbouw van de tussenzool wordt de meest natuurlijke voetafwikkeling verkregen. Wet Grip Rubber De combinatie van rijst, rubber en textiel geeft de zool een uitstekende grip op zowel een droge als natte ondergrond.

 

website HKSolutions