Asics Gel Blast 5 blauw/wit

Kort overzicht

Asics Gel Blast 5, blauw/oranje/wit. De nieuwe standaard op de squashbaan.

Beschikbaarheid: Binnenkort beschikbaar

Advies prijs: € 129,95

Onze prijs € 112,95

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/s/asicsgelblast51.jpg


Extra informatie

Merk Asics
Materiaal N/B


Details

Asics Gel Blast 5, blauw/wit. (maat=maat)De GEL-BLAST zit boordevol technologieën met de bedoeling om de prestaties van handballers te verbeteren. In combinatie met de GEL in de hak en de voorvoet, zorgt de Solyte tussenzool voor een verbazingwekkend lichte en prima dempende schoen. De Rhynoskin versteviging aan de voorvoet voorkomt slijtage door het slepen over de vloer, terwijl de DuoMax in de voorvoet de schoen reactiever maakt bij veranderingen van richting. De NC rubberen buitenzool laat geen strepen na en bevat het Wet Grip Rubber dat de vochtigheid van de baan absorbeert om zo meer grip te bieden, naast de Magic Sole, die de schoen buitengewoon ademend maakt.

De nieuwe maatstaf en de nieuwe spelleider in de Asics-squash-categorie. Deze hightech-schoen staat ook in de derde generatie weer voor alles wat men nodig heeft om in elke positie de beslisende punten te maken: van de BIOMORPHIOC-FIT-Technologie tot aan de Propulsion Plate, van de perfecte pasvorm, demping tot aan de dynamische stabiliteit..

IMPACT DUIDANCE SYSTEMS
Totaal schoenconcept waarbij de elementen en technologiëen naar het principe van de voet perfect op elkaar zijn afgestemd zodat de voet zeker en ontspannen zijn hele prestatiepotentieel kan benuuten.

BIOMORPHIC
Revolutionaire ontwikkeling waarbij een drielagige materiaalinzet aan binnen- en buitenkant van de schoen de drukbelasting reduceert, plooivorming verhindert en de pasvorm flink verbetert.

Solyte
Absolute ASICS-innovatie: een volledig nieuw middenzoolmatreriaal dat 50% lichter is dan de ASICS-standaard EVA en het schoengewicht tot 10% vermindert.

Propulsion Plate
Speciale, in de voorvoetzone geplaatste I.G.S-element, dat in combinatie met het TRUSSTIC-element voor een optimale omkering zorgt van de bewegingsenergie in de afrolbeweging.

Kleur: blauw/wit/zilver
maten: 40 1/2 - 50 1/2

website HKSolutions