Asics Gel 3020 dames

Kort overzicht

Asics Gel 3020 dames, de extra stabiele schoen.

Beschikbaarheid: Binnenkort beschikbaar

Advies prijs: € 139,95

Onze prijs € 108,00

  • https://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/s/Asics_Gel_3020_d_4cba1446293a7_133.png
    Asics Gel 3020 dames


Extra informatie

Merk Asics
Materiaal N/B


Details

Asics Gel 3020 W

GEL-3020 W GEL-3020 W

Een extra stabiele schoen door de Dynamic Cradle en het DuoMax blok. Ook deze schoen heeft de superlichte Solyte tussenzool en Visible Gel in de hak en de voorvoet.

Biomorphic Fit

Biomorphic Fit

Tijdens de afwikkeling van de voet zorgt de Biomorphic technologie voor een minimale deformatie van het bovenwerk. Hierdoor is een uitstekende pasvorm gegarandeerd, is er minder kans op blessures en worden de prestaties verhoogd.

Space Trusstic

Space Trusstic

Het Space Trusstic Systeem biedt de voet het juiste niveau van ondersteuning en soepelheid tijdens de voetafwikkeling. Dit wordt bereikt door een strategische geplaatste ruimte tussen het Trusstic-element en de tussenzoollaag onder de voetboog.

Om de complexe loopbewegingen te kunnen uitvoeren, maakt de voet gebruik van het zogenaamde Windlass-mechanisme. Bij iedere afzet werkt de voet als en stugge hefboom, waarbij de peesplaat (fascia plantaris) en voetboog worden aangespannen.

Het Space Trusstic-systeem werkt mee met deze natuurlijke voetbeweging. Als de peesplaat gespannen en neergedrukt wordt, kan hij vrij tegen de tussenzool drukken, die verder kan doorbuigen in de ruimte boven het Trusstic-element. Het Trusstic-element is van hard plastic en blijft de voet ondersteunen, zodat hij efficiënt kan bewegen. Het resultaat is meer comfort en een efficiëntere voetbeweging tijdens het hardlopen.

website HKSolutions