Asics Gel Blast 6 blauw Aanbieding laatste 2 paar !!

Kort overzicht

Asics Gel Blast 6 prima squashschoen van Asics. Laatste 2 paar !!

Levertijd: 3 - 5 Dagen

Advies prijs: € 129,95

Onze prijs € 94,95

  • http://www.squashwebwinkel.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/s/asics_gel_blast_6_1.jpg

* Verplichte velden

Advies prijs: € 129,95

Onze prijs € 94,95Extra informatie

Merk Asics
Materiaal Polyester


Details

Asics Gel Blast 6 blauw

De GEL-BLAST zit boordevol technologieën met de bedoeling om de prestaties van handballers te verbeteren. In combinatie met de GEL in de hak en de voorvoet, zorgt de Solyte tussenzool voor een verbazingwekkend lichte en prima dempende schoen. De Rhynoskin versteviging aan de voorvoet voorkomt slijtage door het slepen over de vloer, terwijl de DuoMax in de voorvoet de schoen reactiever maakt bij veranderingen van richting. De NC rubberen buitenzool laat geen strepen na en bevat het Wet Grip Rubber dat de vochtigheid van de baan absorbeert om zo meer grip te bieden, naast de Magic Sole, die de schoen buitengewoon ademend maakt.

De nieuwe maatstaf en de nieuwe spelleider in de Asics-squash-categorie. Deze hightech-schoen staat ook in de derde generatie weer voor alles wat men nodig heeft om in elke positie de beslisende punten te maken: van de BIOMORPHIOC-FIT-Technologie tot aan de Propulsion Plate, van de perfecte pasvorm, demping tot aan de dynamische stabiliteit..

IMPACT DUIDANCE SYSTEMS Totaal schoenconcept waarbij de elementen en technologiëen naar het principe van de voet perfect op elkaar zijn afgestemd zodat de voet zeker en ontspannen zijn hele prestatiepotentieel kan benuuten.

BIOMORPHIC Revolutionaire ontwikkeling waarbij een drielagige materiaalinzet aan binnen- en buitenkant van de schoen de drukbelasting reduceert, plooivorming verhindert en de pasvorm flink verbetert.

Solyte Absolute ASICS-innovatie: een volledig nieuw middenzoolmatreriaal dat 50% lichter is dan de ASICS-standaard EVA en het schoengewicht tot 10% vermindert.

Propulsion Plate Speciale, in de voorvoetzone geplaatste I.G.S-element, dat in combinatie met het TRUSSTIC-element voor een optimale omkering zorgt van de bewegingsenergie in de afrolbeweging.

Kleur: blauw multimaten: 40 1/2 - 47 De maat is maat

Asics

 

 

 

 

Asics

 

Asics

 

Asics

 

 

 

 

.

   

website HKSolutions